Élet-Stílus

A királynőtől vár ajándékot egy kutya

A halálos beteg négylábú egész életében vigyázott 11 éves gazdijára, aki ezért megpróbálja megszépíteni utolsó napjait.

A 11 éves Cole Heint és Jack Russell terrierjét, Bingót különös kapcsolat fűzi össze. A kisfiú olyan veleszületett rendellenességben szenved, melynek hatására gyakorlatilag bármikor kihagyhat és leállhat a légzése, ezért állandó felügyeletet igényel. Az állandó felügyeletet egy idő után Bingó jelentette, egy speciálisan erre kiképzett négylábú, akit Cole a kanadai Nemzeti Mentőkutya Szövetségtől kapott.


Elválaszthatatlanok – Forrás: Facebook

„A kutyát úgy képezték, hogy észrevegye, ha a gazdájának orvosi segítségre van szüksége, méghozzá nem is akárhogy: együttlétük első hat hónapjában háromszor mentette meg Cole életét” – mesélte a kisfiú édesanyja, Mandi Hain. Bingó életmentőként nem csak szabadságot, biztonságot adott a beteg kisfiúnak, de igaz barátságot is.

Csakhogy Bingó ideje, úgy tűnik, lejárt, az állatorvosok szerint kognitív zavar szindrómában szenved, és csupán néhány hete van hátra. Cole, hogy méltóképp búcsúzhasson el szeretett barátjától, úgy döntött, összeállít egy bakancslistát neki, melyen olyan tételek szerepelnek, mint egy közös fotózás, amin csak ketten vesznek részt, vagy az, hogy Bingó belekóstolhasson az egész világba. A kisfiú ezt úgy szeretné kivitelezni, hogy a világ minden tájáról begyűjtött jutalomfalatokkal kényezteti kiskutyáját.

Egy, a Bingó Facebook-oldalán nemrég közzétett bejegyzés szerint, Cole édesanyja a rajongók kedvéért rákérdezett fiánál, ki lenne az a három személy, akitől a legjobban szeretne Bingónak jutalomfalatot kérni. Cole a kanadai elnököt, Barack Obamát és II. Erzsébet brit uralkodót nevezte meg, majd hozzátette, ha a királynő épp elfoglalt, bárki más is megteszi a királyi családból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik