Élet-Stílus

Vadidegenek segítették a lánykérést

szegfű (szegfű, )
szegfű (szegfű, )

Minden szembejövőtől szegfűt kapott a mit sem sejtő lány.

Úgy látszik, a hagyományos lánykérés ma már egyáltalán nem divat: ezt jelzi az is, hogy a legnagyobb videómegosztón egymást érik a kreatívabbnál kreatívabb videók, lánykérés témában. A legújabb kedvenc az a videó, amin egy bostoni fiatal kéri meg barátnője kezét, méghozzá vadidegenek segítségével.

A fiú saját bevallása szerint már évek óta tudja, hogy barátnője, Teresa lesz a felesége, épp ezért a lánykérés miatt egyáltalán nem izgult, ahogy amiatt sem, hogy a lány igent mond-e, vagy kikosarazza. Épp ezért volt energiája arra, hogy egy ötletes villámcsődületet szervezzen, és azon izguljon a nagy kérdés helyett.

A nagy napon mit sem sejtő barátnőjét a Kortárs Művészetek Házába csalta randevúzni: az oda vezető úton kezdődött minden. A szembejövő ismeretlenek ugyanis rendre odaléptek Teresához és átadtak neki egy szál rózsaszín, illetve fehér szegfűt. A szokatlan eseménysorozat folytatódott azután is, hogy megérkeztek a Művészetek Házába, míg végül Teresa már nem bírta el a virágokat. Ekkor barátja, Jack el is tűnt mellőle, hogy pár perc múlva talpig szmokingban bukkanjon elő.

A fiú végül ott, az egybegyűlt emberek előtt kérte meg barátnőjét, aki természetesen azonnal igent mondott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik