Élet-Stílus

Pornót nézett műtét közben

műtét (operáció)
műtét (operáció)

A műtőssegédet az egyik kolléganője panaszolta be, miután elbocsátották.

A neves New York-i Mount Sinai kórházban napok óta áll a báll, ugyanis az egyik elbocsátott nővér úgy döntött, kipakol a belügyekről. A sértett nővér elmondta, a személyzet leginkább a Magyarországon is népszerű kórházsorozat, a Grace Klinika stábjához hasonlít, és ahelyett, hogy az életmentéssel foglalkoznának, a többséget jobban izgatja az ellenkező nem és a szex.

Az egykori nővér épp ezért bepanaszolta egyik kollégáját, Ahmet Cercioglut, aki szívműtéteknél segédkezett, mert szerinte a férfi műtét közben rendszeresen használta a mobiltelefonját. Ám ahelyett, hogy fontos, életmentő SMS-eket vagy e-maileket váltott volna, felnőtt filmeket nézegetett. Volt, hogy még egy nyitott szívműtét kellős közepén is – panaszkodott a 37 éves Sandra Morris, aki azt is nehezményezte, hogy volt kollégája folyton szexista megjegyzéseket tett rá.

A botrány kirobbanása után néhány kolléga, köztük több sebész is – névtelenül persze – a műtőssegéd segítségére sietett. Elmondásuk szerint Sandra csupán az elbocsátása miatt ilyen keserű, Ahmet pedig egy jóravaló, kedves családos ember, aki sosem tenne ilyesmit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik