Élet-Stílus

Óriásplakáton keresnek maguknak párt

szerelem (szerelem, )
szerelem (szerelem, )

Példa nélküli ötlettel állt elő egy internetes társkereső, amivel a kétmillió magyar párkeresőnek szeretne segíteni.

Manapság, nem csak Magyarországon, hanem az egész világon nehéz dolog a párkeresés. Egyrészt azért, mert nagy a verseny és sok esetben az elvárás is, másrészt azért, mert a hagyományos ismerkedési helyszínek (mint amilyen a színház, a mozi és a cukrászda volt) mára leginkább a családi és baráti találkák színtere.

De nem csak a mozgástér szűkült be: egyre kevesebb az az idő is, amit az emberek a munka mellett az ismerkedésre fordítanak. Mivel az internet mára mindennapjaink szerves része, nincs abban semmi szégyellnivaló, ha valaki ezt a módját választja annak, hogy célzottan próbálja megtalálni élete párját. Magyarországon is egyre többen választják az ismerkedésnek ezt a formáját: míg 2010-ben 20% volt azok aránya, akik fényképet is mellékeltek adatlapjukhoz, 2011-re ez 50%-ra nőtt – derült ki a Randivonal kutatásából.

A képlet természetesen még így sem egyszerű, a sikerhez ugyanis ki kell tűnni a tömegből. Például azzal, hogy óriásplakátra kerülünk. Talán első hallásra meghökkentő, ám mint kiderült, a nem mindennapi kampány, amit a Randivonal indított, nagyon is sikeres. A felhívásra több ezer párkereső jelentkezett, a vállalkozó kedv pedig még az oldal munkatársait is meglepte. A jelentkezők közül a szervezők végül öt szerencsést választottak ki, akik az óriásplakátok mellett egyedi profiloldalt is kaptak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik