Élet-Stílus

Gellért, a divat strandja!

Egy új pályázat célja a 1920–1930-as évek strandöltözékeinek modern szemléletű, mai értelmezésű feldolgozása, beemelése a hazai divatszakma iránt érdeklődő közönség látóterébe.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt – a Sonia Produkciós Kft szakmai együttműködésével – 2012. július 1-én „Gellért, a divat strandja!” címmel pályázatot írt ki az alábbi témakörben:

A pályázó feladata 2-3 darabos fürdőruha/strandkollekció megtervezése volt az 1920–1930-as évek vonalvezetése
,
alapanyagai
, színvilága felhasználásával, szabad átiratban, a mai, kortárs divatba történő újraértelmezéssel.

A pályázati anyagokból a szakmai előzsűri 2012. augusztus 1-jén 26 tervező pályázati anyagát – 69 öltözetet – választott ki. A kiválasztott és legyártott pályamunkák egy nagyszabású fashion show keretén belül mutatkoznak be. A fashion show különlegessége lesz, hogy a kifutó a külső medence vize fölött helyezkedik el, valamint a modellcsapat összeállítása is speciális, hisz az FTC Női Kézilabda Szakosztály játékosai – a professzionális modellek mellett – alkalmi modellként vesznek részt az eseményen.

A fashion show időpontja: 2012. augusztus 30, csütörtök 20 óra

Helyszíne: Szent Gellért Uszoda és Gyógyfürdő
Cím: 1118 Budapest, Kelenhegyi út 4. (Érkezés a Kelenhegyi út felőli oldalon.)

A jegy ára 1500 Ft, jegyek az esemény előtt a helyszínen, illetve elővételben 2012. augusztus 27-től a Szent Gellért Uszoda és Gyógyfürdő pénztáránál vásárolhatók meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!