Élet-Stílus

11 dolog, ami mindig legyen nálunk a Szigeten

Akár párban, akár egyedül vágunk neki a fesztiváloknak, a komfortfokozatot nagyban emelhetjük egy praktikus kis túlélőszettel, ami a „bajban" kéznél lesz.

Nedves törlőkendő, kézfertőtlenítő, zsebkendő

Nem biztos, hogy lesz időnk és türelmünk kivárni a sort a csaphoz, így nemcsak WC után, de szimplán a két koncert közötti lángosozás vagy gyrosozás előtt (és után) is jól jön egy alapos kéztörlés. Ha gyerekkel fesztiválozunk, nem is igényel különösebb magyarázatot szükségességük.

Sebtapasz

A cipő kidörzsöl, a tömegben fellöknek vagy beleakadunk a sötétben valamibe, egyszóval bármikor lesérülhetünk, jó szolgálatot tehetnek az egyenként csomagolt sebtapaszok.

18+ – Óvszer

A szexuális úton terjedő betegségek megelőzésére ideális eszköz a gumi óvszer. Ha lehet, valamilyen dobozban szállítsuk, ne a nadrág, a szoknya vagy a táskánk zsebében, ahol megsérülhet.

Fejlámpa

Sajnos éjszaka a mobil WC-kben is sötét van, mellesleg könnyen beszerezhetünk egy-egy zúzódást, ha fény hiányában botladozunk a sátrak között. Egy fejre szerelhető lámpa, zseblámpa hasznos lehet, vagy akár a mobilunkra is telepíthetünk zseblámpás alkalmazást (vigyázat, ez utóbbi eszi az akkumulátort!).

Fájdalom- és lázcsillapító

Ha kint is alszunk, a másnap reggeli macskajaj indokolja, hogy valamilyen vény nélkül kapható fájdalomcsillapítót is csomagoljunk! Ha több napot maradunk, jöhet a hasfogó, a torokfájás elleni szer is!
Ha kíváncsi, mit érdemes még magával vinnie, kattintson ide.
Forrás:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik