Élet-Stílus

Nincs vőlegénye, de nemsokára esküszik

menyasszonyi csokor (csokor, )
menyasszonyi csokor (csokor, )

A menyasszony már kifizette a jövő áprilisi esküvőt, most épp a vőlegényt keresi.

A 42 éves ausztrál menyasszony, Anita Chakra Burtty, amikor épp nem esküvőt szervez magának, akkor hivatásos asztrológus. Korábban kockázatelemzőként dolgozott, csupán néhány éve szenteli magát teljes egészében az asztrológiának, ennek ellenére teljesen megbízik a csillagokban. Onnan olvasta ki azt is, hogy idén október-november magasságában belebotlik abba a férfiba, aki majd oltár elé vezeti.

Az asztrológusnő olyannyira biztos a dolgában, hogy már jó előre mindent leszervezett az áprilisi menyegzőre: megvette a menyasszonyi ruhát, lefoglalta a virágost, és a lagzi helyszínét is a Coogee strandnál. És ha mindez még nem volna elég, meghívta Nagy-Britanniában élő rokonait is, hogy ünnepeljenek vele együtt ezen a különleges napon.

„Remélem, ha találkozunk – utalt egy interjúban a nagy Ő-re Anita – látni fogja, hogy milyen szórakoztató, nagylelkű és szerethető ember vagyok valójában, és akkor már nem fogja zavarni, hogy egyúttal egy kicsit őrült is.” Az ausztrál hölgy egyébként megkérte legjobb barátját, hogy tegye át az esküvőjének időpontját, nehogy véletlenül egybeessen a két esemény.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik