Élet-Stílus

Sokkolta az apát, hogy fia beéri egy feleséggel

esküvő (esküvő, )
esküvő (esküvő, )

A három feleségével és 24 gyermekével élő Joe Darger szerint fia tönkreteszi az életét.

A Salt Lake Cityben élő mormon férfi hiába él tökéletes harmóniában 3 feleségével és 24 gyermekével, mégsem tökéletesen boldog. Egyik nagy szívfájdalma a környezete. Az amerikaiak többsége, csakúgy, mint a világ lakosságának egy jelentős része ugyanis úgy véli, a többnejűség „nem egészséges” dolog, nem csoda, hogy az ország 50 államában tiltják is.

Joe ennek ellenére mindent megtesz, hogy népszerűsítse azt: vállalva a büntetés veszélyét, feleségeivel már többször járt különböző tévéműsorokban, hogy ezzel is szélesebb rétegekhez juttassák el életmódjuk előnyeit, ám eddig kevés sikert értek el. Olyannyira, hogy legutóbb még a saját családjukon belül is ellenlábasra találtak: a férfi egyik legidősebb fia, Caleb a mormon vallás olyan ágát választotta ugyanis, amiben évek óta tiltják a többnejűséget.

Caleb döntése már csak azért is meglepő, mert idősebb testvérei mind átvették édesapjuk – megszokottnak egyáltalán nem nevezhető – életvitelét. A fiú a családi nyomás ellenére is kitart, és állítja, neki bőven elég lesz egy asszony is. Az elkeseredett édesapa a közelmúltban blogbejegyzésben fakadt ki fia döntése miatt, mert bár beleszólni nem akar, de úgy érzi, fia tönkreteszi az életét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik