Élet-Stílus

Az életét áldozta a ruhákért

Giorgio Armani (Giorgio Armani, Roberta Armani)
Giorgio Armani (Giorgio Armani, Roberta Armani)

Harminc éve tartó karrierje során Giorgio Armani éppen azokat a pillanatokat mulasztotta el, amiért mások szerint érdemes élni.

A 78 éves olasz divatguru, Giorgio Armani a világ egyik, ha nem a legismertebb tervezője. A brit Elle-nek adott interjújában azonban elárulta, ezért a hírnévért komolyan meg kellett dolgoznia, arról nem is beszélve, hogy rengeteg áldozatot és lemondást követelt.

Armani azt fájlalja talán a leginkább, hogy immár 30 éves szakmai karrierjéért cserébe az életét áldozta. Mielőtt végleg a kifutók világa felé fordult volna, Armani két évet töltött el orvostanhallgatóként, és bár alapvetően nem bánja a váltást, hiányzik neki mindaz, amiről egyébként az élet szól: a barátság, új emberek megismerése, a kötődés, a szerelem, a család.


Néha hiányzik neki az “élet” – Forrás: AFP

A divatmogul még azt is hozzátette, bármennyire szégyenli, kénytelen bevallani, hogy még saját otthonát, Milánót sem ismeri, annak ellenére, hogy már 1957 óta ott él. „Az emberek mesélnek nekem Milánóról, arról a városról, amiben élek” – mondta.

„A tervezők egy különös fajta: nincs hátországuk, ugyanis olyan utat választottak, amelyen csak egyedül tudnak végigmenni, és csak úgy, ha közben nincsenek tekintettel semmire és senkire. Ez az igazság.” Épp ezért talán az sem meglepő, hogy Armani úr, annak ellenére, hogy mindössze 2 év választja el 80. születésnapjától, nem tervez visszavonulni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik