Élet-Stílus

Sport, szieszta és stílus

A Győr24 a kánikulára való tekintettel ezen a hétvégén is ellátogatott a győriek egyik kedvenc fürdőhelyére, az Aranypartra. A szabadstrandon a hűsítő víz mellett a sport is főszerepet kapott.

Mindenhol jó, de legjobb a vízparton. Legalábbis akkor ha tombol a hőség és a négy fal között már nem lehet megmaradni. Az Aranypart szombaton a Class FM road showja miatt volt vonzó, míg vasárnap ismét a strandolási lehetőségek miatt keresték fel a győriek a homokos területet. De semmiképpen nem szabad megfeledkezni a sportról sem, hiszen lévén, hogy Győr egy sportos város – az Aranypart üzemeltetőjének köszönhetően – a szieszta alatt is nyomon követhetik az ötkarikás játékok összecsapásait a fürdőzők. A terasz pedig olyannyira sikeres, hogy sokan a lubickolás helyett, az árnyékos nyugágyakat részesítik előnybe, ahonnan tökéletesen látható az óriáskivetítő. Persze vannak, akik maguk is kedvet kapnak, és labdát ragadnak a mérkőzések között.

A Győr24 a parton sétálva ismét lencsevégre kapta a csinos csajokat és az izmos pasikat, akik természetesen stílusos fürdőruhákban pózoltak. Jövő héten ismét találkozunk…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik