Élet-Stílus

A fehér farmer és a kinyúlt ing az úszózseni gyengéje

Ryan Lochte (Ryan Lochte)
Ryan Lochte (Ryan Lochte)

Ryan Lochte édesanyja szerint kemény fába vágja a fejszéjét az a lány, aki a fiát szeretné meghódítani.

Miközben Ryan Lochte a medencében küzd meg ellenfeleivel, ahogy az ilyenkor lenni szokott nem csak a sporteredményei, de a magánélete is állandó téma. Köszönhető ez egy részről édesanyjának, Ike Lochtenak is, aki természetesen Londonba is elkísérte olimpiai bajnok gyermekét. Így míg a fiú úszik, az édesanya interjút ad, legutóbb például arról, miért nincs neki állandó barátnője.

A szívtipró mamája szerint Ryan hosszú távú kapcsolatait éppen fia céltudatossága és elhivatottsága torpedózza meg: csak az úszásnak él, ez tölti ki minden másodpercét, ráadásul folyton úton van. Nem csoda, hogy nincs ideje barátnőre, és hogy legfeljebb egy-egy éjszaka erejéig érdeklik a lányok – mondta Ike, aki hozzátette, fiában ennek ellenére rengeteg a szeretet, amit egyszer majd egy arra érdemes lánynak ki is fog mutatni.


Csak az anyukájának van benne hely – Forrás: Facebook

És hogy milyen ez a lány? Nos, arról maga az olimpiai bajnok nyilatkozott röviden a Woman’s Health magazinnak, Londonban. A rajongóknak jó hír, hogy az amerikai úszófenomén egyáltalán nem rajong a „megcsinált” lányokért, sokkal többre értékeli a természetes szépséget és az egyszerűséget. Gyengéje a jó formában tartott test, a nőies alak, egy egyszerű, fehér farmerrel pedig garantáltan le lehet venni a lábáról.

Lochte elárulta azt is, hogy a nők meghódítását épp akkora kihívásnak tartja, mint magát az úszást, ettől függetlenül nem híve a lerohanós technikának. Mint mondta, ő inkább rákacsint egy lányra, majd egy időre visszavonul, hogy időt hagyjon a lánynak a gondolkodásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik