Élet-Stílus

Gálavacsora a Paralimpiai csapatért

Rendhagyó estet zárt július 18-án a Gundel kertben a Chivas Luxury Club.

A Chivas Luxury Club meghívására, a Paralimpiai csapatért szervezett gála vacsorán egy igenprominens közönség vett részt a Gundel kertben. A kellemes nyárestén a szervezők egy 4 fogásosínyenc vacsorára látták vendégül meghívottjaikat, melyet a Gundel shéfje erre az estére komponált,a Mumm Champagne és a Chivas Regal whisky prémium italkülönlegességek ihletésére.

Az esemény fővédnöke volt Szekeres Pál, háromszoros paralimpiai bajnok vívó és sport ügyekértfelelős helyettes államtitká. Az esemény kiemelt vendége volt Benedek Tibor háromszoros olimpiaibajnok vizilabdázó, a 2012-es olimpiai vizilabda csapat másod edzője.

A Chivas Luxury Club eseményeken tavaly szeptember óta választják meg hazánk modernkorilovagjait, akik a média, a kultúra vagy az üzleti élet világában már bizonyítottak, szakmájukban ésmagánéletükben egyaránt sikeresek.

Árpa Attila a Chivas Lovagrend Főlovagja és a Chivas Luxury Club események állandóházigazdája. Ezidáig 6 Chivas lovagot avattak a szervzők Árpa Attila közreműködésével: Till Attilát, Bochkor Gábort, Schiffer Miklóst, Csányi Sándort, Pantl Pétert, júniusban pedig már a Paralimpiai csapatnak elindított gyűjtó akciók keretén belül, Czene Attila vállalta el a felkérést.

A júliusi gálavacsorán megválasztott legújabb lovag tovább emeli a fényét a Chivas Lovagi rangnak,Ő nem más, mint az esemény kiemelt vendégeként meghívott háromszoros olimpiai bajnokvizilabdázónk, Benedek Tibor.

A Chivas Regal nemzetközi szlogenjének -„Live with Chivalry!”, ford: Élj Lovagiasan!- égiszealatt a Chivas Luxury Club szervezői úgy döntöttek, hogy a lovag választás mellett mostantólminden eseményen egy nemes cél mellé állnak. Most 3 rendezvényen keresztül a paralimpiaicsapatnak gyűjtenek, melynek kiemelt programja a júliusi gálavacsorán megszervezett árverésvolt. Az árverésre bocsájtott különleges programok és sport relikviák mind elkeltek a különlegesaukción.

Az aukciós tételek listája:

− Christian Lacroix által tervezett, limitált kiadású Chivas Regal whisky

− 4,5 literes Chivas Regal

− Vitorlázás Balatonkenesén 2 fő részére, szállással, vacsorával, a Chivas Regal felajánlásával

− 1db Forma 1 VIP Super Gold Tribün belépőjegy, a First Class magazin felajánlásával

− A 2012-es év magyar olimipai vízilabda csapata által aláírt labda, Benedek Tibor,háromszoros olimpiai bajnok vizilabdázó felajánlásával

− Bronzérme, aminek egyik oldalán a pekingi „fészek” stadion látható,a másik oldalánaz olimpia kabala figurája. Az érme limitált szériában készült az olimpia és paralimpiatiszteletére. Felajánlója a Magyar Paralimpiai Bizottság volt

− Ezüstérme ami a 2010-es Vancouveri téli paralimpián került kiadásra. Felajánló ugynacsak aMagyar Paralimpiai Bizottság

− Szekeres Pál által felajánlott hivatalos válogatott melegítő, melyben 1996-ban és 1998-banEurópa- és Világbajnokságot nyert

− Szekeres Pál, paralimpiai bajnok kardja, mellyel a 40. születésnapján, 2004-ben Athénbanbronz érmet nyert.

− az Árverés kiemelt tétele egy 3 napos exkluzív utazás Skóciába a Chivas Regalvendégeként, a Chivas Lovagok részére szervezett exkluzív utazáson 2 fő részére, teljesellátással.

Az árverésen több, mint 800. 000 Ft gyűlt össze és tombola vásárlással is lehetett segítenia paralimpiai csapatot. Összesen ezen az eseményen több, mint 1. 500. 000 Ft gyűlt összekészpénzben, melyet egy speciális kisbusz megvásárlásában való hozzájárulásként ajánlottak fela szervezők, a korábban gyűjtött 330. 000 Ft-al együtt. Továbbá az OTP Alapkezelő és az egyikgáláns nyertes Adidas utalványokkal támogatta a paralimpiai csapatot.

Az esemény és az adománygyűjtés sikeréhez hozzájárult még támogatóként a Fiat Magyarország,legdivatosabb tagjával a Lancia-val, az OTP Alapkezelő, olimpiai befektetési csomagjánakbemutatásával, a Kékkúti Zrt prémium ásványvizeivel, a S.Pellegrino és Aqua Pannaásványvizekkel és a Nespresso.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik