Élet-Stílus

A legszebb napon is a legszebbnek lenni

A nagy napon minden mennyasszony a legjobb formáját akarja hozni. Aminek egyik fő mozgatórugója a jól megválasztott ruha, de nem szabad megfeledkezni a sminkről sem.

Nincs az a nő, aki ne képzelte volna már el, ahogy az oltár előtt állva, kimondja leendő férjének a boldogító igent. És bár ő az-az ember, aki smink nélkül is szereti párját, azért az esküvőn nem árt egy kis pír és alapozás, hogy minden tökéletes legyen. Ma már rengeteg gyönyörű smink közül választhatnak a hölgyek, a Győr24 is körbenézett, hogy vajon mi a trend a 2012-es esztendőben.

Füstös csábítás

A füstös szemek megunhatatlanok, és nemcsak bulikban kenik magukra előszeretettel a hölgyek a szürkés árnyalatokat, hanem most már az esküvőkön is. A macskás, igéző tekintethez kitűnően passzolnak a rózsaszín rúzsok, a merészebbek viszont a pinket is kipróbálhatják.

Aranyban az oltár előtt

Az arany szemhéjpúder is egyre kedveltebb, igazán bájos, hercegnős külsőt kölcsönöz viselőjének. Ez azonban elég „kényes” szín, nem minden ajakrúzs passzol hozzá, de egy szépen csillogó szájfénnyel nem lehet elrontani.

smink: Nagy Petra

Natúr nász

A barnás, finom rózsaszín, natúr színek egyáltalán nem unalmasak. Ezt Gila Olga is bebizonyította, aki ha a sminkelésről van szó, egyszerűen nem ismer határokat. A menyasszony egyszerű, mégis elragadó make up-jának férfi legyen a talpán, aki ellen tud állni.


smink: Gila Olga

Ne félj a színektől

Esküvő ide, esküvő oda, nem kell félni a színektől. A fontos, hogy a kiegészítőkkel, a csokorral, vagy éppen a kontyba rejtett virágokkal összhangban legyen.


smink: Gila Olga

Néhány jó tanács:

–        Használj vízálló szempillaspirált!

–        A sminket minden esetben fixáld!

–        Ha sírsz semmiképpen ne dörzsöld a szemeidet, csak finoman, a papírzsebkendő szélével törölgesd meg!

fotók: Sipos Kata

Ajánlott videó

Olvasói sztorik