Élet-Stílus

Őrülten jó szemcsik

A nyár a melegről, a napozásról és az őrültségről szól. Szóval, ha fesztiválra indulsz, semmiképpen ne hagyd otthon a napszemüveged.

Szeretjük a napszemüvegeket, főleg ha szakítanak a hagyományokkal, és egy kicsit extravagáns külsőt kölcsönöznek viselőjének. Persze vigyázni kell a különleges darabokkal, mert nem minden alkalomhoz, nem minden viselethez, és sajnos nem is minden arcformához passzolnak. Egy nyári összejövetelen, legyen szó kerti partiról vagy egy észvesztő fesztiválról felrúghatjuk a szabályokat, és abban pózolhatunk, amiben csak kedvünk szottyan.

Ez a piros keretes, mintával kombinált csoda Miami Beach hangulatot idéz, egyszer muszáj a szemünkre aggatni! Hozzá illő szett esetén, az utcán is megengedett viselet!

A forma nem ismer határokat, még szemüvegkeret esetén sem. Felfelé tornyosuló ívek, cicás tekintet, csak annyira amennyire nem szégyelled!

A retro, új köntösben ölt testet! Nos hölgyeim, ez a szín és formavilág már tényleg csak az erős idegzetűeknek ajánlott. Mindenesetre a modell csajokon nagyon mutatós darabok!

Nicole Richie, Drew Barrymore és Paris Hilton a fehérre esküszik. Más-más kivitelben, de ugyan azon darázs fizimiskával, abszolút vállalhatók sztárjaink. Akkor miért ne tehetnénk meg, mi magunk is?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik