Élet-Stílus

Orgazmusban elsők vagyunk

szex (szex, )
szex (szex, )

A magyarok ágybeli teljesítményükkel világviszonylatban is jó helyen állnak.

Egy 35 ország, 29 ezer résztvevőjének megkérdezésével készült vizsgálat szerint az emberek világszerte jól, a magyarok pedig különösen kitesznek magukért az ágyban. Bizonyítja ezt például az, hogy világszerte négyből három ember (71%) hetente legalább egyszer szakít időt arra, hogy összebújjon párjával.

Az együttlétek rendszerességét tekintve a dél-amerikaiak bizonyultak a legszorgalmasabbnak: náluk a lakosság 85%-a minden héten szeretkezik, őket egy kicsit lemaradva Afrika (72%), Európa (71%), majd Ázsia (70%) követi. És hogy mennyi időt töltenek az emberek az ágyban? A nemzetközi Durex Jóléti Kutatás szerint párok világszerte átlagosan 16,9 (a magyarok alig valamivel elmaradva 16,7) percet fordítanak bemelegítésre, míg magára az aktusra csupán kicsivel többet, átlagban 19,2 percet.

Az eredmények szerint emellett világszerte az emberek több mint fele (53%) minden vagy majdnem minden alkalommal orgazmust él át partnerével. A legsűrűbben orgazmust átélő országok közül az első három helyezett Európából került ki. Világviszonylatban mi magyarok 75%-os orgazmus-rátával az előkelő első helyet foglaljuk el, minket pedig Görögország és Spanyolország követ 71%, illetve 70%-kal. Összehasonlításképpen a rangsor másik végén Kína található, ahol a válaszadók csupán 23%-a elégül ki minden vagy majdnem minden alkalommal, akiket Dél-Korea (25%) és Malajzia (28%) előz meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik