Élet-Stílus

Mégis léteznek a sellők?

A Discovery Channel egyik dokumentumfilmjében olyan csontokat mutattak be, amik egy vízben élő ember-hal hibridé lehettek.

Ezek után nem csoda, hogy szinte egész Amerika sellőlázban ég. A megszállott rajongókat nem zavarja az sem, hogy a dokumentumfilmről hamar kiderült, hogy egy szó sem igaz belőle, hiszen a készítők valódi sellőcsontok helyett fotoshoppal manipulált képeket mutattak be. Ettől függetlenül egyre jobban fogynak azok a műuszonyok, melyek segítségével bárkiből egy pillanat alatt sellő válhat.

A hirtelen jött érdeklődés – amit a hamis film szított – a szakembereket nem lepte meg. Elsősorban azért nem, mert a hableányokról, sellőkről és egyéb tengeri szerzetekről szóló legendák egyidősek az emberiséggel. Arra, hogy valóban léteztek, mindeddig senki sem talált hiteles bizonyítékot.

Az idei nyár slágere – Forrás: venusbuzz.com

Marad tehát a rajongás, illetve a műuszony (természetesen csillámló latexből és műanyagból), ami az idei nyár abszolút slágere, és amit egymás kezéből kapkodnak ki a leendő sellők, még akkor is, ha egy-egy uszonyért több mint 30 ezer forintot kell fizetni. Sőt, az igazán elvetemültek nem érik be pusztán annyival, hogy úgy úszkáljanak, mint hal a vízben, hanem találkozókat, rajongói klubokat is szerveznek a „magukfajtának”.

A trend – az eladási számok szerint – egyelőre leginkább a nőket mozgatja meg, de készülnek uszonyok kifejezetten férfiaknak is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik