Élet-Stílus

Ettől áll fel – a haj

Pár nap erejéig Cristiano Ronaldósat játszottunk, legalábbis ami a hajzselézést illeti.

Forróság és vagányság egyben. Az előbbiről nem tehetünk, az utóbbiért tehetünk. Pár nap erejéig Cristiano Ronaldo helyébe képzeltük magunkat, még akkor is, ha a hajunkra tett zselémennyiség fényévnyi távolságra volt a portugál klasszis focista több kilónyi fogyasztásától.

Persze nem ettük meg a dörzsölnivalót, csak kipróbáltuk. Jó kis kaland volt, felállt tőle. A hajunk.

Mivel az első nap korán indultunk munkába és későn értünk haza (mindez 13 órát jelent), briliáns lehetőség hullott az ölünkbe: 13 óránk volt arra, hogy objektív véleményt alkossunk a Syoss Men névre hallgató zseléjéről. Az extraerős zselét állítólag fodrászok fejlesztették ki. Azért kedves számunkra, mert őszibarack illatú, az őszibarack pedig egy igazán finom gyümölcs. Mivel az ismerősök még azt is megjegyezték, hogy jó a séró, amely estére maximum egy-egy centit mozdult el eredeti állapotából, elégedetten moshattuk ki a hajunkból a cuccot. Ki is jött, azonmód.

„Na, jó! Kocsiba be, ablakot le / Könyököt ki, 2-esbe be / Nagy király a hangerő / Melletted a szőke nő”. Második barátunkat, a got2be fekete termékét a délelőtti 35 fokban és huzatos kocsiban próbáltuk ki. Csak egy dolog hibázott, nem volt mellettünk szőke nő – mondjuk egyébként is csak felfogta volna a szelet, amelyet éppen a hajunkra akartunk csapatni, hogy jól megtréfáljuk a ránk kent, egyébként éjszakai pörgést biztosító gélt. Talán az volt a baj, hogy gyorsan mentünk a járgánnyal – bár valóban nem nyomtunk a markunkba diónyi zselét –, mindenesetre a szél kikezdte az egyébként borszagot árasztó sérót. Lehet, hogy az utóbbi tulajdonsága miatt pörgünk tőle éjszaka? Akkor már inkább az őszibarack.

Ezután még megadtuk az esélyt magunknak, hogy tüskés frizurát kreáljunk, de csak a tükör előtt. Semmi munkahelyi magamutogatás, autós pózolás. Nyulak vagyunk. Ezzel együtt ez a got2be sárga cucc tényleg tud valamit. Már az gyanús volt, hogy egyáltalán nem zselés a színe (= színtelen), hanem fehér krém, szinte kenőcs. Biztos, hogy a hajunkra való ez? Igen. Betonkemény lesz tőle a hajunk, és olyan tincseket faraghatunk, mint a pinty. Nos, így állunk. Fel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik