Élet-Stílus

13 másodperc

Ha elfogadjuk, hogy az életünk egy pillanat alatt lepereghet a szemünk előtt, akkor egyáltalán nem csoda, hogy 13 másodperc meghatározhatja egy napunkat.

Kapcsolódó cikkek

Persze ez a röpke idő lehet szomorú is, de koncentráljunk inkább a pozitív dolgokra. 13 másodperc, amíg elolvasod azt a jólesően borzongató bekezdést a könyvben, és tudod, hogy feledhetetlen marad. Amikor a buszról leszállás előtt még elkapja az a vonzó idegen a pillantásod, és nem ereszti. Amikor izgatottan kibontod a borítékot, kinyitod a levelet, átfutod és eltölt az öröm – mindegy, mi tesz boldoggá: negatív eredmény vagy épp pozitív, felvettek, elengedtek, szeret, utazhatsz, nyertél, részt vehetsz, vagy csak néhány olyannyira várt, mindennapi szó. 13 másodpercnyi ölelés, amitől megnyugszik a csemete. Egy hatalmas hullám tetején töltött eufórikus pillanatok. 13 másodperc, amíg egy madár olyan közel ücsörög hozzád, hogy szinte meg tudnád érinteni. Amíg kiderül, hogy kiviszi a foltot a mosószer. Egy hosszú, romantikus csók. Az első igazán letisztult állapot meditálás közben. És persze valakinek ennyi is elég egy pofa szomjoltó sörhöz.

Mai videónk is 13 másodperc. Egy ásítás, alig több. De az orr szimatolása, a kis tüskék mozgása a kobakon, a nyelv kunkorodása mégis többé varázsolja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik