Élet-Stílus

Szerelemszálló nyílt kutyáknak

kutyameleg (kutyameleg, hőség, kánikula)
kutyameleg (kutyameleg, hőség, kánikula)

A brazil létesítmény a testi légyottokon kívül tartós kikapcsolódást és üdülést is kínál.

A kutyáknak nem kell kutyafuttában kiélniük szexuális vágyaikat, legkevesebb egy teljes nap áll a rendelkezésükre olyan szobákban, amelyek plafonján tükör van, ráadásul – a romantika fokozása végett – szív alakú. A padlón bíbor párnák várják a rájuk heveredést, a világítás pedig diszkréten lágy. Egy szoba napi 50 dollárba – mintegy 12 ezer forintba – kerül.

Az ebpásztorórák otthona azoknak az emberi szállóknak a mintájára született, amelyek szerte Brazíliában várják a szeretkezni vágyó párokat. A kutyaszállodát egy testvérpár alakította ki egymillió dolláros beruházással, és arra alapozva az üzleti sikert, hogy Brazíliában 32 milliós a kutyalakosság, a második legnépesebb az Egyesült Államok után.

Az ebhotelnek 60 emberi alkalmazottja van, köztük állatorvosok. Edzőterem és külön díszterem is található benne, ahol kutyák ünnepelhetik születés- vagy csupán névnapjukat. Butikjában egyebek közt Swarovski-kristályokkal ékesített nyakörvek kaphatók, áruk forintban számolva eléri a negyedmilliót – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik