Élet-Stílus

Dress code: laza és lenge

Szereted, ha a nyári forróságban a szoknyádat meglengeti a szél? Akkor ideje elővenni a nyári rucikat, mielőtt azt vennéd észre, hogy ismét beköszöntött a tél!

A nyár nemcsak arról szól, hogy a legmenőbb bikinikben strandoljunk a vízparton, hanem arról is, hogy az esti koktélozáshoz, vagy belvárosi sétához kényelmes és laza göncöket kapjunk magunkra, ami persze divatos is egyben.

Vakíts vagányan

A meleg napokon azok a csajok is szívesen kapnak magukra egy stílusos ruhát, akik egyébként nem kimondottan barátkoznak a szoknyákkal. Egy vagány szerelés mindenkinek jár, különösen akkor, ha kiegészítőkkel is tudjuk tupírozni a szettet, gondoljunk csak egy vastag bőr övre, vagy a nyár elmaradhatatlan kedvencére, a Ray Ban napszemüvegre.

Csíkos, pöttyös, kockás

A formák a ruháknál is dominálnak. A csíkos, a pöttyös, a kockás továbbra is divatos, még akkor is ha kicsit eltúlozzuk. Ezek a darabok egy kis retro életérzést varázsolnak a mindennapjainkba, talán ezért is szeretjük annyira őket!

Légy babás!

Ha a babás variációkat szereted, akkor nézd meg a következő összeállítást. Farmer felső, egy finom, légy esésű szoknyával, derekán már-már Pocahontasra hajazó övtakaróval. Imádni fogod, az indián lány feelinget.

A hosszú is nőcis

A hosszú is lehet elegáns és nőcis. Na és persze szellős is, a lényeg a kényelmes viselet. Képzeld csak el, milyen lehet a tenger parton sétálni úgy, hogy közben húzod a szoknyádat a finom homokszemcséken. Mesés nemde?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik