Élet-Stílus
sági-tatár (sági szilárd, tatár csilla, )

Sági Szilárd Dukai Reginával és Tatár Csillával kavart

24.hu
24.hu

2012. 07. 12. 12:48

A spanyol olivabogyó nem csak egészséges, de finom is. Ez derült ki a tegnapi sajtótájékoztatón, ahol az Iberostar séfje Miguel Millera, Sági Szilárd gasztrokibiccel közösen készített ízletes marinádokat. Az eseményen részt vett Tatár Csilla is, aki megmutatta, hogy nem csak a képernyőn, hanem a konyhában is otthonosan mozog. Nagy Adri, Iszak Eszti, Dukai Regina, Baricz Gergő, a Nyári lányok, Vastag Tomi és az Apolló 23 tagjai is belekóstoltak a spanyol ételkülönlegességekbe.

Sági Szilárd Dukai Reginával és Tatár Csillával kavart (spanyolország, dukai regina, sági szilárd, tatár csilla)

Izgalmas olivabogyó marinádokat készített hazánk legjobb spanyol szakácsa és Sági Szilárd, aki szintén Spanyolországban tanulta ki a konyhaművészet titkait.

„Négy évet éltem Spanyolországban, amit abból az időszakból a legjobban hiányolok, az a nagy vásárcsarnok, ahol körülbelül 5 méter hosszan csak különböző olivabogyók voltak a standokon, némelyik már bekeverve, így egyből a szívemhez legközelebb állót tudtam kiválasztani – mesélte Sági Szilárd. – Azért örültem ennek az eseménynek, mert megmutathattam, hogy milyen egyszerű elkészíteni ezeket a finom ételeket. Most magyaros ízekkel szemléltettem, hogy a spanyol olivabogyó számtalan módon variálható. Némi érzékkel bárki hozzátehet bármit, ami a keze ügyébe kerül, ezt a könnyű ételt nem lehet elrontani” – tette hozzá a gasztrokibic, aki eseményen sokhagymás-tökmagolajos és mangalicás-bazsalikomos marinádokat készített.

Sági Szilárd Dukai Reginával és Tatár Csillával kavart (tatár csilla, sági szilárd, dukai regina)

A rendezvényen a hazai sztárvilág színe-java megkóstolta a spanyol olivabogyóból készült ételkülönlegességeket és döntött úgy, hogy kalóriadús snackek és chipsek helyett inkább a spanyol bogyót választja, ha nassolásra vágyik. Iszak Eszti, Nagy Adri, Baricz Gergő, a Nyári lányok, Vastag Tomi, az Apolló 23 és Dukai Regina közösen próbálták ki a helyszínen készült ételeket, utóbbi ráadásul ki is próbálta magát a marinád készítés művészetében: Regina önként jelentkezett, hogy segítsen Sági Szilárdnak és Miguel Millerának a finomságok gyártásában.

Az esemény végén Tatár Csilla, – aki híres arról, hogy nem tart otthon egészségtelen ételeket-, Szilárddal közösen készítette el a magyaros alapanyagokkal felturbózott marinádokat.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.