Élet-Stílus

Chivas Luxury Club – Nyár a paraolimpiai csapatért

Minden alkalommal különlegesebbnél különlegesebb helyszínekkel lepik meg vendégeiket a Chivas Luxury Club szervezői, de a mostani, talán az egyik legmisztikusabb helyszínválasztás volt.

A „Live with Chivalry!” (ford.: Élj Lovagiasan) égisze alatt 2012 nyarától minden eseményen egy nemes cél mellé állnak az esemény szervezői, a Chivas Luxury Club eseményeken támogatott alapítványok, egyesületek támogatására felhívva a vendégek figyelmét.

A Kiscelli Múzeumben megrendezett eseményen a 2012-es Paralimpiai csapat számára gyűjtöttek egy tombola játék keretein belül. 330. 000 Ft gyűlt össze az eseményen és a tombolából befolyó teljes összeget természetesen a Paralimpiai csapatra fordítják a szervezők. A tombola legkülönlegesebb díja, Szekeres Pál, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkár helyettesének felajánlása, az atlantai olimpiát megjárt arany érmes kardja volt. Szekeres Pál a mai napig az egyetlen sportoló, aki mind olimpián, mind paralimpián érmet szerzett. Az eseményen Ő is részt vett és a tombola sorsolásban is segédkezett.

Következő eseményen továbbra is a Paralimpiai csapatnak gyűjtenek a szervezők, hogy augusztusra egy olyan összeg gyűljön össze, amiből megvásárolhatnak egy olyan eszközt, ami az idei felkészülést már segítheti. A következő esemény egy Gála vacsora lesz a Paralimpiai csapatért, ahol a résztvevők licitálhatnak egy skóciai útra, melyen a Chivas Lovagok, partnereikkel vesznek részt, augusztus végén. A licitből befolyó teljes összeg a Paralimpiai csapat számára szükséges eszköz megvásárlására kerül felajánlásra. A Chivas Luxury Club keretein belül 2011 szeptembere óta keresik a szervezők hazánk modernkori lovagjait, akik a média, a kultúra vagy az üzleti élet világában már bizonyítottak, szakmájukban és magánéletükben egyaránt sikeresek.

2011 szeptemberében Árpa Attila került felkérésre a Chivas Lovagrend Főlovagjának és a Chivas Luxury Club események állandó házigazdájának. Attila szeptember óta minden alkalommal bemutat a zártkörű közönségnek egy a szervezőkkel közösen megválasztott lovagot, eddig 5 lovagot avattak, Till Attilát, Bochkor Gábort, Schiffer Miklóst, Csányi Sándort és Pantl Pétert. A június 28-i esemény legújabb lovagja tovább emeli a fényét a Chivas Lovagi rangnak, Ő nem más, mint
olimpiai bajnok úszónk, aki jelenleg a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára, Czene Attila.

A Chivas Luxury Club éves partnere, a Fiat Magyarország legdivatosabb tagja, a Lancia mutatkozott be ezen az estén igen stílszerűen, hiszen egy időszakos divatkiállítás nyitotta meg kapuit a nagyközönség számára pár nappal ezelőtt a Kiscelli Múzeum Romtemplomában a Fashiondays.hu jóvoltából, Utcai divat egykor és ma címmel. A Chivas Luxury Club és a Lancia ennek okán is választotta ezt a nem mindennapi helyszínt, hogy a kellemes szórakozás mellett a divat kultúrájába is kis betekintést nyújtson meghívottainak.

A divatra fogékony vendégek, a kiállítás megtekintésén felül a Romtemplom falai között, a Blumarine legújabb Beach Wear kollekciójában és Léber Barbara 2012-es Beach Couture kollekciójában gyönyörködhettek.

Az esemény másik fő témája a foci volt. Teljesen véletlenül a meghírdetett olasz tematika mellett az olaszok jutottak be az elődöntőbe. Az esmény másik kiemelt partnere, az LG Electronics jóvoltából a foci rajongók több 3D-s LED Tv-n élvezhették a meccset. Az LG legújabb Total No Frost hűtőszekrényei mellett otthon érezhették a vendégek magukat, ugyanis a csúcs minőségű hűtők Chivas Regal-al, valamint San Pellegrino prémium ásványvízzel és üdítővel voltak feltöltve. Mindenki kiszolgálhatta magát, de igény esetén a hostessek segítettek a kiszolgálásban. Az otthonos hangulatról bútoraival a Wenga Manufacture gondoskodott.

A vendégek többségének nagy örömére az olaszok nyerték az elődöntőt, ami megalapozta a hangulatot az est további részére a Fiesta hangulathoz. A fergeteges hangulatról az est háralevő részében latin táncosok és Szűcs Gabi a Gigolos zenekarral gondoskodott. A Chivas Luxury Club a finom falatokat a Picanter sonka, szalámi és sajt különlegességeivel és az Angelo olasz cukrászat mini süteményeivel, a finom kávékat pedig a Nespresso kávékülönlegességeivel biztosította.

A pontgyűjtő játék fődíját a First Class magazin ajánlotta fel, 2 db 2 személyes wellness hétvége volt a tétje a vetélkedésnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik