Élet-Stílus

Bőre miatt nem talál párt a 32 éves szűz

kövér-férfi (kövér férfi)
kövér-férfi (kövér férfi)

Stephen Hodson hiába fogyott le több mint 100 kilót, a szerelem így sem talál rá.

Pedig a 32 éves férfinak minden alapja meglenne az ünneplésre. Amikor diétázni kezdett, elsősorban azért, hogy rátaláljon a szerelem és persze, hogy egészségesebb legyen, majd 190 kilót nyomott. Miután 2010. augusztusában beszorult egy lakókocsiba, személyi edzőt fogadott és 18 hónapon keresztül napi 1200 kalóriát evett.

A szigorú diétának és a napi 2 óra rendszeres mozgásnak meg lett az eredménye: Stephen több mint 100 kilót dobott le. Ám ahelyett, hogy örülne sikerének, a férfi továbbra is boldogtalan. Hiába szabadult meg attól a rengeteg felesleges súlytól, még mindig nem elég magabiztos, hogy randizni hívjon egy lányt.

Mindezt azért, mert a hirtelen fogyást a bőre nem tudta követni, így miután a zsírréteg eltűnt, kinyúlva Stephen testén maradt. Kétségbeesésében a plasztikai sebészekhez fordult, ám azok kétszer is elutasították, mert 114 kiló helyett csak 101-et fogyott. Most azonban úgy tűnik, végre megoldódnak a problémái: a University Hospital North Staffordshire-ban kés alá fekhet, ahol eltávolítják a felesleges bőrt a mellkasáról, a gyomráról és a karjairól is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik