Élet-Stílus

A legnagyobb elkövethető bikinihibák

bikini (bikini, )
bikini (bikini, )

A testhez passzoló fazontól, az ideális színig: rögös az út, ami a tökéletes bikinihez vezet.

Már hónapok óta kihagyja a desszertet, az estéket pedig el se tudja képzelni rendszeres mozgás nélkül? Nos, akkor az idő megérett arra, hogy a strandon is megmutassa magát, méghozzá abban a bikiniben, amiről karácsony óta álmodozik.

Íme néhány tipp, hogy strandoláskor az egyetlen dolog, amin valóban aggódnia kell majd, a legközelebb vízpart holléte legyen.

„Azzal, hogy nem mindenki születik szupermodellnek, a fürdőruha-gyártók is tisztában vannak, épp ezért különféle stílussal és fazonnal készülnek a legkülönbözőbb vásárlóknak” – mondja Marie Kojitani, a Zappos.com stílusszerkesztője, aki hozzáteszi a legnagyobb bűn, amit bikinivásárláskor el lehet követni az az, hogy vakon követjük az aktuális trendet és nem az alkatunknak megfelelően választunk.

1. Az első és legfontosabb tanács tehát: hagyja, hogy a teste beszéljen.

2. Mielőtt bikinivásárlásba kezd, nagyon fontos, hogy jó barátságot kössön a testével, már csak azért is, mert a strandon a bikini hangsúlyozza majd ki az erősségeit (vagy a gyengéit, ha épp rosszul választott.)

3. A jó bikini színe élettelivé varázsolja és kiemeli viselőjének szem- és hajszínét, valamint a bőrének tónusát is.

4. Ha szeretné, hogy a fürdőruha meghosszabbítsa a lábait, válasszon olyan bikinit, aminek magasan szabott az alsórésze.

5. Ha szereti a melleit és szeretné azokat hangsúlyozni, akkor bátran válasszon push up melltartót – tanácsolja a Victoria’s Secret fürdőruha részlegének elnöke.

6. A kis dolgok ici-pici bikiniket igényelnek.

7. A bikini felső része akkor tökéletes, ha a mell háromnegyed részét takarja.

8. Még vásárlás előtt gondolja végig, mit csinál majd a bikiniben: ha sokat lesz talpon, és kisgyerekek után rohangál majd, vagy épp strandröpladázni fog, semmiképp ne válasszon olyat, ami bár jól mutat, az első mozdulatra megadja magát és a csípőre csúszik.

9. Csak a megfelelő méretű bikini áll jól: amikor méretet választunk érdemes belekalkulálni azt is, hogy néz ki a fürdőruha, ha megszívja magát vízzel. A szakemberek szerint a bikini akkor tökéletes, ha „szárazon” egy kicsit szorít.

10. És nem utolsó sorban a bikini mellett mindenképpen vegye magára az önbizalmát is. Egy magabiztos nőnél ugyanis nincs szexibb.

+1: Engedje nyugodtan el magát, elvégre most szabadságon van, nem a munkahelyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik