Élet-Stílus

Megkóstolná a párolt pitont?

piton (piton, )
piton (piton, )

Miamiban a helyi szakácsok hétvégén ottani vadállatokból készítettek fogásokat.

A hétvégén ennek megfelelően Miamiban serpenyőbe került az óriáskígyó, a tűzhal és a vaddisznó is: a szakácsok ugyanis abban mérték össze erejüket, hogy ki hogyan tudja felhasználni a helyi vadállatokat és milyen ételspecialitásokat tud készíteni belőlük.

Az egyik nevezett szakács, Todd Erickson elmondta, ő párolt pitonnal indul és remek ötletnek tartja a versenyt azért, mert megmutatja, hogyan használhatják a helyiek élelmiszerforrásként a körülöttük lévő őshonos állatokat. A vetélkedést egyébként a Fertile Earth nevű alapítvány szervezte, akinek célja, hogy megszerettessék az állatok izét az emberekkel, valamint az is, hogy megismertessék ezeket a különleges fajokat az itt élőkkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik