Élet-Stílus

Új csodaszerrel jön a Viagra feltalálója

pár (ölelés)
pár (ölelés)

Mike Wyllie nem érte be annyival, hogy a kis kék pirulával milliók arcára csalt mosolyt.

A tudós tagja volt annak a kutatócsoportnak, amely a 90-es években kifejlesztette a Viagrát, most egy olyan gyógyszert alkotott, ami a korai magömlést akadályozhatja meg. A szájba spray-zhető gyógyszer az orvos előzetes jóslatai szerint további milliók szexuális életén javíthat és a 21. század egyik legnagyobb találmánya lehet a témában.

A korai magömlés egyébként gyakoribb, mint hinnénk: hivatalosan a világon 4 férfiből 1 szenved miatta, gyakoribb, mint az impotencia, amire kifejlesztették a Viagrát. A szakemberek szerint ennél azonban jóval többen lehetnek az érintettek: a többség sajnos még mindig túlságosan szégyellős ahhoz, hogy orvoshoz menjen a problémájával. Gyógyszerből egyébként egyelőre csak egyféle van, ami amellett, hogy drága, nem minden országban elérhető.

Ezzel szemben az orvosok reményei szerint a Tempe névre keresztelt spray – ami már hónapokon belül megérkezhet a gyógyszertárakba – olcsó és könnyen hozzáférhető lesz. A gyógyszer eredményességét illetően a szakember elmondta: a humán tesztek során, azok a férfiak, akik az aktus előtt használták a spray-t, 8-szor annyi ideig bírták az együttlétet.

Az orvosságnak a használat után 5 perc kell, hogy hasson: kis csomagban érkezik, ami egy évre elegendő szert tartalmaz, ha valaki havonta 5-6 alkalommal szexel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik