Élet-Stílus

Nyári nadrág mustra – melegben is hordhatod!

Tartósan 30 fok feletti időjárást jósolnak a meteorológusok, így ideje a laza, nyári göncökhöz nyúlnunk. A hőség ellenére viszont sokan így is inkább a nadrágok mellett teszik le voksukat, szerencsére a boltokban van jó néhány lenge darab!

Hiába a hőség, a nők közül sokan ilyenkor sem bújnak szoknyába. Ami persze nem baj, ízlések és pofonok, de valljuk be az sem jó, hogy nyáron farmert hordunk. Szerencsére a butikokban már se szeri, se száma a vékony naciknak, ráadásul rövidet, hosszút és halásznadrágot egyaránt találunk.

Szín-pompa

A színes, szövet darabok nemcsak, hogy könnyed, de vidám viseletet is kölcsönöznek, így ez az idei nyár egyik legjobb döntése. A zöld, a pink és a sárga ebben a szezonban is hódítanak, ne ijedj meg a rikító változatoktól sem!

Buggyos és babás

A buggyos gatyákat nem lehet megunni. Legalábbis a hölgyek nagyon kedvelik ezeket a fazonokat, márcsak azért is, mert nagyon kényelmesek. És ami még mindenképpen mellette szól az-az, hogy félcipőhöz, balett topánkához, lapos- vagy magas sarkú szandálhoz egyaránt felveheted!

Farmer szerkó, télen-nyáron

Ha nyáron sem szeretnéd hanyagolni a farmert, akkor egy mini rövidnadrágban kiélheted jeans szenvedélyed. A vastag derékrésszel ellátott darabokat egy csinos övvel is kombinálhatod, így nemcsak a strandra, hanem a bevásárlóközpontba, shoppingolni is elmehetsz benne.

Ó, de jó a hózentróger

És íme egy klasszikus kincs! Rövid szövetnadrág, hózentrógerrel kiegészülve! Bájos és egyszerű, olyan amit a kánikulában is szívesen viselünk, akár csak vállra csapva, akár csak szeszélyesen a derékon hordva a pántokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik