Élet-Stílus

Megvan a tökéletes test

gisele bündchen (gisele bündchen, )
gisele bündchen (gisele bündchen, )

A Vogue divatmagazin minden országban az egészségnek szenteli júniusi lapszámát.

Miközben az amerikai kiadás címlapján olimpikonok virítanak, addig a francia Vogue azt találta ki, hogy megkeresi az egészségesen tökéletes test tulajdonosát. A kitételek között szerepelt, hogy az illető éljen egészségesen, és ne legyen csontsovány.

Nos, hosszas keresgélés után úgy tűnik, a készítők sikerrel jártak: a brazil szupermodellt, Gisele Bündchent választották a megtisztelő címre. Ez már csak azért is meglepő, mert a modell 2009-ben szülte első gyermekét, igaz, azóta újra csúcsformában van.

A szupermodellről egyébként ebből az alkalomból készült egy igazán forró, nyári sorozat is, amin bárki alaposan szemügyre veheti, mi kell a tökéletes testhez. Igaz, Gisele nem tartozik a csontkollekciók közé, testén egy gramm felesleg sincs, ezt pedig szigorú edzésprogramjának köszönheti.

Mint egy korábbi interjúban elárulta, szerinte a tökéletes alak nem adottság kérdése, hanem a kemény munkáé. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy családjában szinte senki sem büszkélkedhet olyan vonalakkal, mint ő, mert senki sem hajlandó rendszeresen tenni ezért. Nem úgy Gisele: megszállottja a mozgás minden formájának és az egészséges táplálkozásnak is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik