Élet-Stílus

Rákosnak hazudta magát, hogy férjhez mehessen

Esküvői csokor (esküvő, )
Esküvői csokor (esküvő, )

Állítólagos betegsége miatt nemcsak a kezét kérték meg, de ajándék ruhát és nászutat is kapott.

Jessica Vega története 2010-ben kezdődött: amikor is a hölgy – csak hogy rávegye kedvesét a házasságra – azt hazudta, hogy rákos. A terv látszólag bevált, a fiú azonnal megkérte barátnője kezét, a menyasszony emellett ingyen ruhát, sminket kapott, sőt az ifjú pár ingyen utazhatott a nászútjára is a nagylelkű adományozóknak köszönhetően.

Az esküvő után néhány hónappal azonban a férj, Michael O’Connell gyanakodni kezdett arra, hogy felesége nem is olyan beteg, mint amilyennek mondta magát. Hamarosan le is leplezte a hazugságot, majd ezután azonnal beadta a válókeresetet. A fiatalasszonyt a bíróság ezután 50 nap elzárásra büntette, és kötelezték, hogy fizessen ki 13 ezer dollár kártérítést az adományozóknak.

Két évvel később Jessica élete gyökeresen megváltozott, de nem mindenben: a válás és a börtön után újra felvette a kapcsolatot volt férjével, és most állítólag boldogabbak, mint valaha. Emellett felkereste az embereket is, akiket megkárosított a hazugsággal, és egyenként bocsánatot kért tőlük is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik