Élet-Stílus

Lagerfeld összenőtt a macskájával

lagerfeld (lagerfeld, )
lagerfeld (lagerfeld, )

A divatcézár kedvence asztalról eszik és ágyban alszik, kívánságait pedig két szobalány lesi éjjel-nappal.

A Chanel világhírű tervezője, Karl Lagerfeld sosem akart saját gyereket. Mint elmondta, ha nőnek született volna, valószínűleg nem állt volna meg egy tucat gyerekig, de nem így történt. A gyereknevelést nem tartja férfidolognak, épp ezért meg se fordult a fejében, hogy esetleg örökbe fogadjon.

Eddig a pillanatig: a divatcézár ugyanis elnyomott apai ösztöneit az utóbbi időben legújabb szerelmén, egy alig pár hónapos kismacskán, Choupette-n éli ki. A sziámit a tervező múzsájától, a francia modell Baptiste Giabiconi-tól kapta még januárban, azóta pedig gyakorlatilag elválaszthatatlanok.

Choupette Lagerfelddel alszik, sőt vele is eszik az asztalnál, és amíg a gazdi dolgozik, a cica iPaddal szórakoztatja magát. Állítólag egyre ügyesebb, egy alkalommal még maga Lagerfeld is gratulált neki, amikor Twitter-oldalán megosztott egy fotót kedvencéről gyakorlás közben.

Bár mára a páros gyakorlatilag elválaszthatatlanná vált, a 78 éves divatcézár külföldi munkáira nem viszi magával Choupette-et. Ilyenkor két szobalány vigyáz rá, akik éjjel-nappal lesik a kívánságait, sőt, hogy a gazdi se maradjon le semmiről, naplót vezetnek arról, hogy milyen volt a hangulata, mit csinált és miben fejlődött. „Már legalább 600 oldalt teleírtak” – mesélte Lagerfeld, aki azt sem tartja kizártnak, hogy egy szép napon könyvet jelentetnek meg Choupette mindennapjaiból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik