Élet-Stílus

14 gyereke van a 36 éves szűznek

Az észak-kaliforniai férfi arra tette fel az életét, hogy gyerektelen párokon segítsen.

A 36 éves programozó, Trent Arsenault 2006 óta teljesen ingyen adományozza spermáját olyan pároknak, akiknek természetes úton nem adatik meg a gyermekáldás. Mint a Huffington Postnak adott interjújában elmondta, első donorszexuálisként a világon, az életét arra tette fel, hogy egészséges és hatékony spermával álljon a rászoruló párok segítségére.

Trent az interjúban elmondta, hogy soha nem volt szexuális kapcsolata és nem is lesz, mert úgy érzi, ezzel tartozik azoknak, a pároknak, akiknek segíteni szeretne. A férfi egyébként nem csak a szexet vonja meg magától: semmilyen más olyan tevékenységet nem végez, ami esetleg károsíthatná az örökítőanyagát. Vagyis nem iszik, nem dohányzik, nem fogyaszt drogokat, viszont egészségesen táplálkozik (egy speciális, fekete áfonyára épülő diétát is készített) és rendszeresen mozog.


A férfinak eddig már 14 “gyereke” született, köztük egy ikerpár – Forrás: http://www.gbooza.com

Weboldalán, ahol az érdeklődő párok közvetlenül elérhetik, részletesen ír fizikai tulajdonságairól és személyiségéről is, valamint folyamatosan csatolja a már elvégzett orvosi vizsgálatok eredményeit is, hogy mindenki meggyőződhessen arról, teljesen egészséges.

Bár Trent teljesen ingyen adományozza a spermát, tevékenysége szemet szúrt az Amerikai Gyógyszer- és Élelmiszerellenőrző Hatóságnak, ami arra kötelezte a férfit, hogy szüntesse be a tevékenységét, de legalábbis függessze fel, amíg be nem szerzi a szükséges orvosi engedélyeket. A hatóságnak egyébként nem csak a férfi „nagylelkűsége” szúrt szemet, hanem az a közel 100, az interneten bárki számára hozzáférhető videó is, amin a férfi különféleképpen maszturbál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik