Élet-Stílus

400 kilós lett, mert elhagyták

kövérnő (kövér, )
kövérnő (kövér, )

A túlsúlyos tinilány életét csak egy különleges mentőakciónak köszönhetően tudták megmenteni.

Georgia, aki hivatalosan is Nagy-Britannia legkövérebb tinédzsere, a múlt héten rosszul lett: mellkasi fájdalomra és nehézlégzésre panaszkodott, ezért kórházba kellett szállítani. Ez a 400 kilós lány esetében nem volt egyszerű feladat, 40 ember összehangolt munkája és egy fal teljes kibontása kellett ahhoz, hogy sikerüljön.

Georgia a The Sun brit bulvárlap szerint 5 éves kora óta fojtja evésbe a bánatát, ekkor halt meg ugyanis az édesapja. 16 éves korára már több mint 200 kiló volt, amikor erőt vett magán és elment egy fogyasztótáborba, ahol meg is szabadult 76 kilótól. Hazakerülve 114 kilós súlyát mégsem tudta megtartani.

245 kilósan ismerkedett meg az interneten egy férfival, aki azt állította, hogy a jelentős súlytöbblet ellenére, képes lenne a lányt szeretni, ám a kapcsolatuk nem tartott sokáig. Georgia ismét evésbe fojtotta a bánatát, aminek következtében rövid idő alatt közel másfél mázsát hízott, ami miatt most kórházba is került.

Bár az orvosoknak ezúttal sikerült stabilizálniuk az állapotát és már nincs közvetlen életveszélyben, az állapota továbbra is súlyos. Cukor- és vesebeteg, emellett gerinc- és ízületi bántalmak, bőrbetegségek gyötrik, amik miatt a szakemberek azonnali fogyókúrára kötelezték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik