Élet-Stílus

Az internetről is rendelhetjük az ablaktisztítót

vásárlás-interneten (vásárlás, internet, )
vásárlás-interneten (vásárlás, internet, )

A nemrég indult online szépségbolttal egyszerűvé és gyorssá válik a bevásárlás.

A Sanoma Media Budapest a közelmúltban Szépségbolt.hu néven online drogériát indított, ahol a vásárlók szépség-, test- és babaápolási, valamint háztartási termékekhez juthatnak hozzá kényelmesen, otthonról, mindössze néhány kattintással, a hagyományos drogériáknál jóval olcsóbban.

Dunai András, a Sanoma digitálisüzletág igazgatója az újdonsággal kapcsolatban elmondta, az a céljuk, hogy a vásárlóknak olcsó, ugyanakkor kényelmes vásárlási lehetőséget biztosítsanak. Hozzátette az elmúlt egy évben egyre erőteljesen képviseltetik magukat a nők az online vásárlók körében, az újonnan nyílt webshop pedig őket célozza meg.

A Szépségbolt.hu egyébként a drogériákban is kapható szépségápolási termékek szinte teljes skáláját kínálja a vásárlóknak, akik az oldal segítségével kényelmesen és gyorsan intézhetik a nagybevásárlást, akár egy karosszékből. A kényelmet mindemellett egyszerű és könnyen áttekinthető kezelőfelület szolgálja, valamint az is, hogy a vásárlók márkánként is kereshetik az adott termékeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik