Élet-Stílus

550 macskája miatt hagyták el

macska-nő (macska, cica, )
macska-nő (macska, cica, )

A férj egyszerűen megunta, hogy a macskák miatt már enni és aludni sem tud.

Ha bárki elgondolkozott már azon a kérdésen, hogy vajon mi az a macskamennyiség, ami már az emberi kapcsolatait is tönkreteszi, nos, megkapta a választ. Egy izraeli házaspár történetéből kiindulva a lélektani határ valahol 500 és 600 négylábú között lehet.

Ahhoz, hogy valaki ennyi macskával éljen – kényelmesen – együtt, minimum egy áruház, vagy egy nagyobb hodály szükségeltetik, de a szóban forgó házaspár egy teljesen átlagos házban élt. Ez pedig egy idő után meglehetősen szűkké és kényelmetlenné vált a férjnek, aki mint kiderült nem valami nagy macskabarát.

Miután közös életükbe megérkezett az 550. négylábú is, fogta magát és beadta a válókeresetet. Arra hivatkozott, hogy a macskák teljesen ellehetetlenítették a mindennapi, normális életet. Vagyis a cicák elállták az útját a hálószobába, befeküdtek az ágyába, megszállták a konyhát és mindennek a tetejébe még az ebédjét is kilopták a tányérjából.

Bár a párt ottani szokások szerint megpróbálták összebékíteni, a feleség – aki nyilvánvalóan valamilyen különös macskafüggőségben szenved – még a házassága kedvéért sem volt hajlandó lemondani az állatokról, így a történet vége végül válás lett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik