Élet-Stílus

Neten talált társat a kanos állat

Gézának habzott a szája, és a nyála is folyt már a vágytól.

Nősülésre adta a fejét a pécsi állatkert hatéves dromedárja – írja a Pécsma. Nem tehetett mást, mivel hónapok óta annyira kínozta már az elemi ösztön, hogy gyakran a nyála is eleredt. Az állatkert dolgozói elhatározták, hogy segítenek a vágytól fűtött patásnak.

Hamarosan találtak is neki egy szemrevaló menyecskét – meglepő módon az interneten. A Marica nevű dromedár hölgyre egy apróhirdetésekkel foglalkozó oldalon bukkantak. Mint kiderült, a nőstény korábban egy cirkusz alkalmazottja volt, de elege lett a pörgésből, és családalapításra vágyott.

Kapóra jött ez Gézának, aki azonnal le is csapott a csinos patásra.

Szatyor Miklós, az állatkert igazgatója elmondta: már nagyon régóta kerestek párt dromedár csődörüknek. Óriási szerencse, hogy itthon találtak rá, ugyanis Európában hiány van belőlük.

Marica a héten meg is érkezett Pécsre. A hölgy egyébként Németországban született, és még csak most ismerkedik a magyar nyelvvel. Ahogy újdonsült vőlegényével is. Egyelőre külön hálószobában alszanak, de már barátkoznak egy hangjával és szagával is. Ha a sors is úgy akarja, rövidesen szárba szökkenhet bimbózó kapcsolatuk, s talán már jövőre gyermekáldás elé nézhetnek.

Géza egyébként igazán izgalmas partit csinált. Szíve hölgye ugyanis 6 évvel idősebb nála és már nem ártatlan, így egy szakavatott nőstény vezetheti be a csődört a szerelem rejtelmeibe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik