Élet-Stílus

Kimosta saját gyerekét

Azt egyelőre nem tudni, hogy az apa nevelő célzattal vagy viccből tette a gyereket a mosógépbe.

Könnyen tragédiába torkollhatott volna a nagymosás egy amerikai családnál. Az esetet a közelmúltban egy tisztító biztonsági kamerája is rögzítette: a felvételen jól látszik, hogy a család bekészít és rendben el is indít egy mosást, miután az apa minden előzmény nélkül felkapja totyogós gyermekét és a sor végén álló – nagyobb – mosógépbe teszi, majd rácsukja az ajtót is.

A szülők először szórakozva figyelik az ijedt gyermeket, majd ők maguk rémülnek halálra, amikor ezután nem tudják kinyitni a mosógép ajtaját, ami időközben automatikusan bezáródott és el is indította a mosást. A szülők kétségbeesetten rohangálnak segítségért, és csak az egyik alkalmazott lélekjelenlétének köszönhetik, hogy gyermeküknek néhány zúzódáson és az ijedtségen kívül nem esett semmi baja.

Nem ez a mostani volt egyébként az első eset, hogy szülők nevelési szándékkal a mosógépbe tették gyermeküket. Nem sokkal ezelőtt egy hároméves francia kisgyerek halt meg azért, mert édesapja büntetésből a gépbe rakta, majd elindította azt. Ellene eljárás indult, ám az amerikai szülők ellen egyelőre nem indult még vizsgálat sem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik