Élet-Stílus

Emberi ujj a szendvicsben

szendvics (szendvics, )
szendvics (szendvics, )

A 14 éves kisfiú sokkot kapott, és az eset óta se enni, se aludni nem tud.

Ryan Hart a közelmúltban csak a szokásos marhahúsos szendvicséért ugrott be családjával az egyik michigani Arby’s szendvicsezőbe. Miután megkapta az ételt, a kisfiú valami különöset talált az ételben, amiről később kiderült, hogy egy emberi ujj volt.

Amint tisztázták, miközben a rendeléseket készítették elő – többek között Ryanét is – az egyik alkalmazott véletlenül levágta az ujját és azonnal segítségért ment. Mivel otthagyta az állomását, a munkáját a kollégái vették át, akik véletlenül a levágott ujjat is belecsomagolták az ételbe. „Valaki elveszti az egyik testrészét, a többiek pedig, mintha mi sem történt volna, folytatják a munkát és ételt adnak a vendégeknek. Ez egyszerűen elképesztő” – fakadt ki az anyuka, Jamie Vail az ABC Newsnak, majd hozzátette: az eset után a fia sokkot kapott és azóta sem bír rendesen enni.

Az érintett gyorsétterem – ahol egyébként nem ez volt az első bizarr eset, hiszen 2005-ben egy ohiói éttermükben találtak emberi bőrt az egyik csirkés szendvicsben – azonnal bezárt és együttműködve a helyi egészségügyi hatósággal takarításba és fertőtlenítésbe kezdett. A közelmúltban kapták meg az engedélyt, hogy újra kinyissanak. Időközben hivatalos közleményben kértek elnézést a családtól, hogy akaratlanul is részesei lettek egy szörnyű balesetnek, amihez hasonló a jövőben – reményeik szerint – nem fog előfordulni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik