Élet-Stílus

A mosoly a legjobb plasztikai sebész

Olivia Newton-John szerint sem a műtét, sem a csodaszerek nem tesznek széppé senkit.

Túl a mellrákon és egy komolyabb depressziós időszakon, a 63 éves színésznő ragyogóbban fest, mint valaha. Állítja mindehhez a plasztikai sebészetnek, vagy a kozmetikai csodaszereknek semmi köze. Az ő szépségének titka az egészséges étkezés, a pozitív gondolkodás és a boldogságra nyitottság.

Az élete 43 éves korában vett komoly fordulatot, amikor diagnosztizálták nála a mellrákot. A színésznőt saját bevallása szerint nem lepte meg a diagnózis, mivel rendszeresen végzett önvizsgálatot, így ő volt az, aki tulajdonképpen először tapintotta ki a csomót. A gyógyulás ettől függetlenül nem volt könnyű, amit egy komolyabb depressziós időszak is nehezített: ebben az időszakban antidepresszánsokat szedett.


A színész énekesnő nem hisz a csodaszerekben – Forrás: AFP

Azóta viszont már eltelt 20 év, a színésznő pedig nem esett vissza. A sikere titka az egészséges életmód: minden nap eszik zöldséget (legyen az spenót, brokkoli vagy épp saláta), legalább 20 percet mozog és mindig megeszik egy kis keserű csokoládét, ha megkívánja. Olivia saját elmondása szerint az édesség az egyik legnagyobb gyengéje, de mivel tele van a szervezetének is hasznos anyagokkal, sosem tagadja meg magától.

Szerinte az egészséges, sugárzó külsőt nem lehet műtétekkel, vagy pirulákkal elérni: ahhoz, hogy valaki szép maradhasson, ki kell békülnie magával, az öregedéssel és sokat kell mosolyognia, mert a mosoly a legtermészetesebb ránctalanító.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik