Élet-Stílus

Menyasszony lett a férfi modellből

A spanyol Rosa Cara esküvői ruhashow legszebb menyasszonya Andrej Pejic lett.

Az alig több mint 19 éves szerb fiú néhány éve robbant be a köztudatba nem mindennapi külsejének köszönhetően: Andrej azóta híressé vált arról, hogy kinézetét – vagyis azt, hogy éppen fiúnak, vagy lánynak látszódik-e – annak megfelelően tudja változtatni, hogy éppen férfiaknak, vagy nőknek szánt ruhákat mutat be.

A múlt héten például Barcelonában egy olyan divatbemutatón sétált a kifutón, ahol a Rosa Cara tervezte esküvői ruhákat mutatták be a nagyközönségnek. Andrej két ruhában is végiglejtett a kifutón, melyek inkább a klasszikus esküvői ruhákra emlékeztettek, ellentétben azzal a – szintén esküvőre szánt, extravagáns – kreációval, amit valamivel korábban Jean Paul Gaultier bemutatóján viselt.


Andrej Pejic Gaultier bemutatóján, menyasszonyként – Fotó: AFP

Pejic egyébként egy korábbi interjújában elmondta, a hétköznapi öltözködéséhez is egyaránt választ a férfi és a női holmik közül és egyáltalán nem érdekli, mit szól ehhez a környezete. Úgy vette észre, hogy azok, akik a leggyakrabban kritizálták, nem elég értelmesek ahhoz, hogy felfogják, mit jelent az, ha valaki „androgün”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik