Élet-Stílus

Kincsvadászatra fel: vár a rucibörze

Ha szeretnéd felújítani a ruhatárad, vagy csak néhány új kincsre vágysz, akkor május 12-én a Bezerédj kastélyban a helyed! Gyere és hozd el a barátnőidet is!

Tedd a szívedre a kezed: ugye te is szeretsz shoppingolni? Előttünk nem kell tagadnod, végülis mi is csak nőből vagyunk. Méghozzá a nagybetűs Nőből, aki sokszor az utolsó fillérjét sem sajnálja arra, hogy valami új rucihoz, szandihoz vagy éppen csak egy retikülhöz jusson. A bevásárlóközpontok és az üzletek rengetegében nehéz ráakadni a kedvenc darabokra. Aztán mikor már megvan az áhított termék, néhány hónap elteltével megunja a nagybetűs Nő, mert már másra vágyik. Nos, ha már Te is jártál hasonló cipőben, akkor mindenképpen keresd fel május 12-én a Bezerédj kastélyt, ahol igazi rucibörze vár minden érdeklődőt. Hogy hogyan jött a különleges piac ötlete, arról Macher Júliát kérdeztük.

Mint amolyan nő, számtalan vásárlás után tértem haza a legszebb ruhával, cipővel, bizsuval, majd rövid idő után a legszebb, legjobb, leg leg leg … már csak egy volt a sok közül, és persze megint nem volt egy göncöm sem, amit felvehettem volna. Sok holmit elajándékoztam, elcseréltem, megpróbáltam interneten eladni, de nem jártam szerencsével. Ménfőcsanakon már sikerrel működik a babaruhabörze, innen jött az ötlet, hogy miért ne próbáljuk meg mi is?! Árusítani bármit lehet, ami másnak még kincs lehet. Minden csajszit, nőcit, hölgyet szeretettel várunk, aki lelkes árusítók társaságában, jó hangulatban szeretne kincseket vadászni. Emellett pedig olcsón szeretne beszerezni új ruhát, cipőt, kiegészítőket, amikkel felkészülten várhatja a nyarat!” – újságolta a hétvégi kezdeményezés célját Julcsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik