Élet-Stílus

Ahol a csapatépítés igazi élmény (X)

Olyan helyszíneket mutatunk, ahol a csapatépítés nem csupán valami kötelező letudnivaló, hanem igazi élmény.

Csapatépítő rendezvények a Geréby Kúriában

Szeretne különleges szórakozást nyújtani partnereinek, dolgozói csapatának? A Geréby Kúria ugyanis több mint pusztán rendezvényhelyszín. Amellett, hogy elegáns, jól megközelíthető és kitűnő a konyhája, számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyek egyedivé, különlegessé, és rendezvények számára vonzóvá teszik. A számtalan lehetőség közül két különlegességet emelnénk ki:

1. Stihl Timbersports show

Szeretne különleges szórakozást nyújtani partnereinek, dolgozói csapatának? Valamit, ami látványos, interaktív és sehol másutt nem elérhető? A magyar Stihl Timbersports válogatott bemutatója elhozza Önnek azt, amit eddig csak a televízió képernyőjén keresztül láthatott! Itt az alkalom, hogy élőben tapasztalja meg, mire képesek a kemény favágó legények a láncfűrésszel, a fejszével és a két méternél is hosszabb kézi vonófűrésszel!

A bemutató időtartama 1-1,5 óra, melynek során az álló rönkhasításnak, a fekvő rönkhasításnak, az „ugródeszkás” rönkhasításnak, a kézi vonófűrészelésnek és a széria- valamint tuning láncfűrészelésnek lehetnek szem- és fültanúi a nézők.  A show kitűnő program lehet partnertalálkozókra, vállalati családi napokra, de van csapatépítő tréningekre szabott változata is, ahol a vendégek is kipróbálhatják, mennyire kemény fából faragták őket.

2. Extrém outdoor csapatépítés

Outdoor tréningpartnerükkel, a TeamSpirittel egyedülálló extrém és szórakoztató programokat kínálnak. Az 50 különböző aktivitás egyenként, vagy tematikus tréningek keretében, programcsomagokban is rendelhető, így akár komplett csapatépítő tréning program is kialakítható. A csomagokat minden esetben a megrendelő egyedi elképzeléseinek megfelelően, személyre szabottan állítják össze. Ízelítőül, íme néhány példa a kínálatból: 14 m magas kéttornyú kalandvár, mely kiegészíthető 80 méter gördülőpályával, mászófallal, indiánhíddal, freefall-lal; 3D lebegés tó felett; középkori katapultépítés és célbalövés; tandem hátimotoros siklóernyőzés, trike ernyőzés.

A kétszeres Aranycsillag- és egyszeres Aranynap-díjas Geréby Kúria adottságainak és rendezvényekben szerzett tapasztalatának köszönhetően természetesen a fentieken kívül bármely csapatépítő tréningre tud megfelelő és költséghatékony megoldást kínálni.

Bővebb információkért, valamint ajánlatkéréssel kapcsolatban keressék Bárdy Zoltán értékesítési vezetőt vagy kattintson ide.

 

15 percre a belvárostól, eső esetén is biztos az Abacus Rendezvényhelyszín


Önnek is voltak már álmatlan éjszakái a „többszázfős” szabadtéri rendezvénye miatt. Elmossa az eső vagy sem? Bárcsak jó idő lenne! Hiszen jól tudjuk, hogy egy-egy nagyszabású rendezvény milyen erőforrásokat igényel, mind pénzügyi, mind munkaerő oldalról és ha ez elvesztegetettnek tűnik, nem hozza meg a rendezvény a várva-várt sikert, akkor a végén mindenki csalódott. Ne tegye ki rendezvényét az időjárás szeszélyeinek, veszélyeinek! Az Abacus Rendezvényközpont, határtalan méretű szabad terei mellett nagyméretű rendezvénytermei helyet tudnak adni a vendéglátásnak és a programoknak is egyaránt rossz idő esetén. 1060 négyzetméteres Imperiál rendezvénytermünk nagyobb létszámú rendezvények esetében is biztonságot nyújt a mostanság oly gyakorta kiszámíthatatlan időjárás ellen. Miért kockáztatna? Nálunk szabadtéri rendezvényeit sem mossa el az eső!

Különleges helyszín, egyedi játék kínálat és programok, csodás zöld terület, egyedülálló labirintus és hangulatos kávézó – nálunk minden egy helyen megtalálható. Környezetvédelmi játékok a család apraja nagyjának, izgalmas olimpiai versenyszámok a Labirintusban, óriás fából készült interaktív játékpark, sokszínű gyermek programok és még számtalan lehetőség egy feledhetetlen családi nap megszervezéséhez

Legyen az családi nap vagy céges csapatépítő összejövetel, egy valóban egyedülálló lehetőséget és számtalan izgalmas programot kínálunk Önöknek. Egy végeláthatatlan, varázslatos labirintust, ahol a kihívást nemcsak a labirintus közepére való eljutás jelenti, hanem útközben a résztvevőknek meg kell birkózniuk a rájuk váró feladatokkal is. Hogy mik azok a feladatok? Ereklyék, kincsek felkutatása, középkori próbák teljesítése, hercegi hagyatékok meglelése. A mintegy 2500 m2 alapterületű, majd 1300 méter hosszú labirintus 8 kis és nagyteremmel, kilátókkal várja a játszani vágyó kicsiket és nagyokat egyaránt.

Quad-túra, crossmotor verseny, hőlégballonozás, trabant-építés és rally, Leonárdo hídjának megépítése, borászvetélkedő és még sok-sok izgalmas kalanddal várja az Abacus Rendezvényközpont cége vendégeit. Az élményekkel teli napot pedig egy ínycsiklandó grillparty-val koronázhatják. A rendezvények szakmai megtervezéséért és sikeres lebonyolításáért professzionális csapatunk felel. Speciálisan a területre és a labirintusra kialakított programcsomagjainkat valamennyi rendezvénytípusra kidolgoztuk, és különleges, egyedi alkalmakra készített koncepciókkal is állunk a cégek rendelkezésére.

A rendezvényközpont az Abacus Business&Wellness Hotel****Superior-hoz tartozik, így egy kalandos csapatépítő nap után, akár a szálloda wellness részlegében frissülhet fel a társaság. Az Abacus Hotel inspiráló légköre, innovatív környezete, világszínvonalú konferenciatechnikája, egyedülálló rendezvénykapacitása és újraértelmezett gasztronómiai filozófiája miatt az üzleti és szellemi élet közösségi tere. A négycsillagos intelligens szálloda 128 szobával illetve lakosztállyal, 300 m2-es szekcionálható bálteremmel és további meeting termekkel rendelkezik, első osztályú éttermében elismert mesterszakácsok várják a vendégeket.

Akár az Abacus Rendezvényközpontban, akár az Abacus Business&Wellness Hotel****-ben foglalja le min. 50 fős rendezvényét Családjával együtt vendégül látjuk egy Kényeztető wellness-napra az 1600 m2 –es Abacus Wellness birodalomban: 25 m hosszú úszómedence, 40 m2-es óriás jakuzzi, 2 db kültéri jakuzzi, szabadtéri, fűtött gyermekmedence, 2 db finn szauna, infraszauna, gőzkabin, aromakabin, fitneszterem, több mint 50 féle kényeztető kezelés és masszázs.

Még több információt olvashat, ha ide kattint.

 

Az ideális tréninghelyszín: Hotel Lycium**** Debrecen – Kölcsey Központ


“Kell egy csapat!”

A legendás Minarik Ede mosodás aranymondása szinte minden cég, közösség „hitvallása” lett és a mai napig megállja a helyét: „Kell egy csapat!” A hatékony munkavégzéshez nem elegendő a jól felkészült, tehetséges munkatársak halmaza, sokkal fontosabb, hogy az együttdolgozók csapatként tudjanak tevékenykedni a vállalat sikereinek érdekében.

Ezen cél eléréséhez hatékony és sikeres tréningképzés keretein belül nyújthat kézenfekvő segítséget Kelet-Magyarország egyik legnagyobb rendezvényhelyszíne, a Hotel Lycium**** és a Kölcsey Központ. A Debrecen belvárosában, egy épületegyüttesben található szálloda és rendezvényközpont vidéken az elsők között jelentkezik komplex szolgáltatási csomaggal. Mindkét helyszínt gépjárművel és tömegközlekedési eszközzel egyaránt kiválóan meg lehet közelíteni.

Megfelelőbb tréninghelyszínt aligha találhatnánk – tágas, tetszőlegesen osztható terek, 21. századi igényeket kielégítő technikai felszereltség, színvonalas catering-szolgáltatás, étterem, és drink bár igazolja: ez a helyszín a legjobb választás. Partnereink igényeit szem előtt tartva állítottuk össze széleskörű kínálatunkból testre szabott tréning-csomagjainkat, melyek egy vagy többnapos rendezvényekre, 10-300 főig kínálnak komplex szolgáltatást a rendezvényszervezőknek.

A konferencia-központból átsétálhatunk a négycsillagos Hotel Lycium****-ba is – anélkül, hogy ki kellene mennünk az utcára. A szálloda 60 fős befogadóképességgel rendelkező különtermével és az azt tökéletesen kiegészítő 4 db, 5-30 fő részére elhelyezést nyújtó szekciótermével szintén ideális tréninghelyszín. A hotel 88 kétágyas, légkondicionált, igényesen berendezett szállodai szobával és 4 apartmannal áll a vendégek rendelkezésére – összesen 192 férőhelyet kínálva.

Partnereink részére komoly referenciát maguk mögött tudó előadók bevonásával 2-3 napos tréningek lebonyolítását vállaljuk. Az indoor tréningeket személyre szabott igények alapján valósítjuk meg.

Ha még több információt szeretne olvasni, kattintson ide.

Csapatépítés a Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet szomszédságában


A fogadó, mely 2001-ben nyitotta meg kapuit, a Pannonhalmi Tájvédelmi körzet szomszédságában, Győrtől mintegy 25 km-re helyezkedik el, Sokorópátkán. Kedvező elhelyezkedése miatt panziónk könnyen megközelíthető (Budapesttől mindössze 150 km). A hely adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb létszámú vállalati programok megrendezéséhez. Számos rendezvénynek adtunk már otthont, így például továbbképzéseknek, nagy létszámú céges összejöveteleknek, évzáró rendezvényeknek, karácsonyi partyknak.

Panziónk 17 szobájában 43 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség. Szobáink felszereltsége: televízió, telefon, fürdőszoba. A ház egész területén ingyenes WIFI elérést biztosítunk.

Panziónkban három rendezvényterem található, melyek elsősorban továbbképzéseknek adnak otthont. A rendezvényekhez szükséges technika: projektor, vászon, flipchart táblák, TV, DVD lejátszó, hangosítás, mikrofon, pinwand rendelkezésre áll.

A továbbképzések szüneteiben kávészünettel várjuk a résztvevőket: a szünetben felszolgált süteményeket és pogácsákat is házilag készítjük el vendégeinknek. A nap végén pedig szolgáltatásaink nyújtanak kikapcsolódást vendégeinknek, így például lehetőség van lovaglás, medencézésre kültéri medencénkben, egy kellemes masszázsra vagy szaunázásra.

További kikapcsolódást nyújtanak csapatépítő programjaink és a környékbeli nevezetességek is. A látnivalók közül a Pannonhalmi Bencés Főapátságot, míg a programok közül a bor- és pálinkakóstoló és a karaokee party a legkedveltebb időtöltés.

Rendezvénytermünk (190 fős) és panziónk parkja számos alkalommal adott már otthont nagy létszámú (300-400 fős) céges napoknak. Legkedveltebb programok ilyen alkalmakkor: rodeo bika, lovaglás és lovaskocsikázás, bohócműsor, légvár, de ezek mellett még számos egyéb program szervezését vállaljuk.

Tekintse meg honlapunkat, melyen bővebben tájékozódhat programjainkról!


Ötcsillagos csapatépítés és tréning a belvárosban

 

Az ötcsillagos Corinthia Hotel Budapest vagy ismertebb nevén a “Royal” közel egy évtiziede nyitotta meg ismét a kapuit a nagyközönség felé.

A “száraz” tények…

414 szoba, 26 apartmanház, 30 különböző méretű konferenciaterem, 250 férőhelyes garázs, 1 történelmi szépségű bálterem és 1 korhűen felújított Spa.

…és rólunk: régi épület – lankadatlan lendület!

Profi rendezvényszervező csapat, nemzetközi konyha, magas szívonalú technikai felszereltség segíti a konferenciák, tréningek, sajtótájékoztatók, kiállítások, céges rendezvények és esküvők sikeres lebonyolítását.

A szálloda két éttermében – a Brasserie Royale & Atrium valamint a Rickshaw éttermekben – kedves és vendégszerető csapat várja a reggelizni, ebédelni és vacsorázni vágyókat. Nemzetközi konyha és ázsia ízei, napfényes, öt emelet magas fedett terasz és távol-keleti hangulatot árasztó félhomály jellemzi az egymás mellett lévő, mégis annyira különböző két éttermet.

MInden második hónap utolsó péntekén exkluzív borkóstoló vacsorának ad otthont a Brasserie Royale & Atrium étterem. A Le Bar & Lounge vendégei, akik egy hideg téli estén betérnek egy pohár fahéjas forralt borra vagy a nyári melegben egy jéghideg epres limonádéra azt állapítják meg, hogy a helyszín elegáns és barátságos. Hatalmas italválaszték, magyar különlegességek és lágy jazz zene várja a vendégeket.

Csodálatos kék víz és mozaik berakásos mennyezet, pezsgőfürdő, szauna és gőzfürdő, stresszoldó masszázs, kozmetikai kezelések és spa rituálé várja a feltöltődés, kikapcsolódás és pihenés jegyében a Spa részleg vendégeit.

Különleges helyszín és különleges akció csak a Hír24 olvasóinak!

Egy tréning a partnernek – egy családi ebéd Önnek! Amennyiben 2012. május 15. és augusztus 31. között legalább 50 fő részére foglal konferenciatermet napi két kávészünettel és egy büfé jellegű ebéddel, vagy vacsorával, a rendezvény szervezőjének egy 2 főre szóló utalványt ajándékozunk a szálloda “Sunday Brunch” ebédjére.

Az ajánlat a 2012. május 10. után beérkezett megrendelésekre érvényes.

További információkat olvashat, ha ide kattint

.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik