Élet-Stílus

Csipp-csöpp, csizmákra fel!

Ha már a szeszélyes időjárás miatt néha elered az eső, ha már közelegnek a fesztiválok, akkor ideje beszerezned egy különleges gumicsizmát! Hogy miért? Mert imádjuk!

Néhány éve elképzelni sem tudtuk, hogy egyszer ekkora kultusza lesz a színes gumicsizmáknak. Arról pedig, hogy netán a mindennapi viseletünkben is szerepelhetnek majd ezek a hosszúszárú lábbelik, már álmodni sem mertünk! És tessék, most már szezonról-szezonra nő a bocskor imádók rajongótábora.

A gumicsizma a melegebb hónapokban a legalkalmasabb viselet, amikor kicsit több csapadék hullik és akár a sárban is tudunk dagonyázni. Tavasszal és nyáron a hirtelen jött zápor, zivatar kedvenc topánkáinkat eláztatná, a gumis lábbelit viszont nem kell féltenünk. Télen azonban nem ajánlott gumicsizmába ugrani, hiszen ezek a darabok általában nem bélésesek és bizony elég hűvösek a lábfejnek.

Fesztiválozni viszont el ne indulj csizma nélkül! Itt bármit megengedhetsz magadnak, legyen szó bármilyen mintáról, bármilyen színről, a lényeg, hogy valamiért legyen kedves a szívednek! Hidd el, Te leszel a party legdögösebb csizmás csajszija.

A nők hiúak. És hiúságunk megmutatkozik öltözködésünkkor is. Ez pedig a gumicsizmák esetében is igaz! Ma már csizma fronton is hangsúlyozhatod nőiességedet, ugyanis vannak egészen magas sarkú kollekciók. Bár jómagam maradok a lapos változatnál, ízlések és pofonok, aki a magasat szereti, az csizmában is járjon egy kicsit a fellegekben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik