Élet-Stílus

A vidékiek könnyebben találnak rá az igazira

Hogy vajon a frissebb levegőnek, a szép tájaknak vagy épp a lassabb életritmusnak köszönhető, egyelőre még nem tudni.

Egy azért biztos, a briteknél sokkal hamarabb talál igaz szerelmére az, aki vidéken él, mint városlakó honfitársai. Az erre vonatkozó felmérés szerint – amit egy brit tévécsatorna megrendelésére készítettek el – a résztvevő vidékiek 77%-a már megtalálta „élete szerelmét” a megkérdezés idején, szemben a városlakókkal, akik közül csak 48% mondhatta el ugyanezt.

Persze egy dolog megtalálni – mondhatnák -, hiszen a szerelmet meg is kell tudni tartani, ám úgy tűnik vidéken valamiért ez is könnyebb: a megkérdezett vidékiek jelentős része már több mint 10 éve párkapcsolatban élt, és az átlagos kapcsolat is legalább kétszer annyi ideig tartott, mint a városban.

A párkapcsolati szakemberek szerint ennek oka, hogy a kisebb falvakban élők hűségesebbek egymáshoz, nem futamodnak meg a nehézségek hatására (mert könnyebben megy a váltás), ráadásul a lassabb életritmus miatt több idejük jut egymásra a pároknak.

És hogy mire jó még a friss levegő? Nos, a 2000 fős felmérés tanúsága szerint természetes afrodiziákumként hat. Talán nem is csoda, hogy a megkérdezett vidékiek mintegy 63%-a vallotta azt, hogy elégedett a szexuális életével. A városban ez az arány „csak” 22%, a rohanó életmód, a fáradtság és a stressz miatt, ami meggátolja, hogy a városlakók igazán kiélvezzék a párjukkal töltött intim pillanatokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik