Élet-Stílus

A “szuperapu” 100 gyereket szeretne

Az Egyesült Arab Emírségekben élő férfit kitűzött céljától már csak 7 gyerek választja el.

A világ legtermékenyebb férfije, a 65 éves Daad Murad egyelőre 93 gyermek büszke apukája. Most épp nászútját tölti legújabb és egyben legfiatalabb feleségével, a 19 éves – pakisztáni származású – Nadiával.

A friss férj elárulta, hogy tinédzser feleségével naponta hatszor szexelnek, hogy a lány minél hamarabb teherbe essen. Daad ugyanis rekordot szeretne dönteni, méghozzá nem is akármilyet: 2013-ra szeretné, ha 100 gyereke lenne. A visszaszámlálás egyébként már megkezdődött: a férfi és egy korábbi felesége 2012 november végére, december elejére várja a 94. gyermeket.

Daad egyébként megígérte, hogy amennyiben 2013-ban megszületik a 100. gyereke, akkor felhagy a további nősüléssel, és nem akar majd több gyereket. Onnantól kezdve minden idejét gigantikus méretű családjának szenteli majd.

A 65 éves férfi egyébként nem hisz a gyógyszeres potencianövelésben, de mint mondja, nincs is rá szüksége: az összes feleségét ki tudja elégetíteni, hála annak a természetes, mézből és szárított fürjhúsból készült keveréknek, amit mindennap elfogyaszt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik