Élet-Stílus

Összeesett egy nő a Szívroham Grillben

A Las Vegas-i étteremben a szívroham egyáltalán nem meglepő: ételeikben ugyanis több ezer kalória van.

A Szívroham Grillben legutoljára most szombaton esett össze az egyik vendég: egy középkorú nő azután lett rosszul, hogy elfogyasztotta az étteremben szokásosnak mondható dupla “Bypass Burger”-jét, majd ezután elszívott néhány szál cigarettát és az egészet egy kis Margarita koktéllal öblítette le – tájékoztatott az étterem tulajdonosa, Jon Basso.

Nem a most már lábadozó hölgy volt az első vendég egyébként, aki az étteremben lett rosszul, a tulajdonos ennek ellenére állítja, az eseteket közvetlenül nem az étterem zsírban – és kalóriában – tocsogó ételei okozták.

Bármennyire hihetetlen, a szakemberek szerint még a Guinness-rekordot tartó, 9983 kalóriát tartalmazó “Dupla Bypass Burger” sem okozhat azonnali szívrohamot, igaz, ha valaki csak és kizárólag ilyen zsíros ételeken él, nagyban növeli annak a kockázatát, hogy szívrohamot kapjon.

Az egészségtelen ételek rajongóinak mekkája, vagyis a Szívroham Grill egyébként 7 éve nyitott meg, tulajdonosa pedig – aki egyébként jó egészségnek örvend – minden áldott nap megeszik egy Bypass Burgert.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik