Élet-Stílus

Levélben magyarázta unokájának, miért disznók a férfiak

Egy 86 éves nagymama 16 pontos levélben készítette fel unokáját arra, mit várjon a férfiaktól és az ágyban.

A női lelkizésekhez, amikor az anya leül a lányával és kielemzik a lány szerelmi életének legapróbb részleteit is, semmi sem fogható. Egyes feltételezések szerint épp ennek – vagyis a lelkizésnek – köszönhető, hogy alapvetően jobban bírják a stresszt és tovább élnek mint a férfiak.

Nos a lelkizésnek általában a szemtől szembe beszélgetés az egyik legkedveltebb formája, ám ha a téma olyan érzékeny természetű, mint a szex, akkor a levél is elfogadható. Legalábbis az a 86 éves brit nagymama így gondolhatta, aki a közelmúltban 20 éves unokáját, Alisont egy 16 pontos útmutatásban készítette fel mindarra, ami a felnőttléttel jár.

A gondos nagyi többek között részletesen elmagyarázza unokájának, honnan ismeri majd fel az igazit: “Ha a pároddal mindketten igazán szerelmesek vagytok, akkor érezni fogod, hogy az ágyban is kapcsolat van köztetek. Ha magányos vagy szex közben, akkor rosszul választottál.” Emellett alaposan felkészíti magára az aktusra is: elmondja, hogy milyen pózban okozza a nőnek a legnagyobb örömet a szex, kifejti miért fontos a higiénia és azt is, hogy Alisonnak miért kell óvakodnia az anális szextől.

Emellett hozzáteszi: “A férfiak egy része igenis disznó, mert minden nap szexelni akar. Neked ettől függetlenül sem kell mindig igent mondanod. Csak akkor menj bármibe bele, ha Te is akarod.” A nagymama bevallása szerint mindezt azért írta le a lánynak, mert szereti és azt szeretné, ha nem követne el olyan hibákat a szerelmi életében, ami adott esetben később a házasságába és a jövőjébe kerülne.

A 16 pontos listát teljes egészében itt olvashatja el angolul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik