Élet-Stílus

Kellenek a gigászi körmök?

Divatbemutatókon biztosan jól mutatnak a hosszú, hegyes, mintával tűzdelt körmök, de mi a helyzet a hétköznapokban? Csak ízlés kérdése, vagy olykor túlzás, amit karmok gyanánt viselünk?

A finom, nőies, francia manikűr, az elegáns porcelán, szolidan lekerekített körmök mellett egyre többen és egyre sokféleképpen viselnek hosszú, hegyes körmöket. Nem is vitás, ez a divat! Igaz a köröm mesterek inkább csak a kifutókra gyártanak gigászi ujj díszeket, de van, hogy a hölgyek a szürke hétköznapokat is extra körmökkel dobják fel.

Amellett, hogy most a csúcsíves, hegyes köröm a divat, semmiképpen nem szabad túlzásba esni. Hiszen a nagyon méretes darabokat bár könnyebb díszíteni, és jóval több mintát rátud festeni a szakértő, mégsem mutat annyira, mint rövidebb társaik. És nagyon valószínű, hogy nem is igazán kényelmes viselet a mindennapokban.

A színekkel és a rajzokkal viszont bátran próbálkozhatunk, egy ügyes műkörmös ma már bármit feltud rajzolni az ujjak végére. A már megszokott virágmotívum mellett, akár mesefigura, autó, de akár tájkép vagy kutyusunk arcképe is visszaköszönhet a karmokról.

Na és akkor a cikk címére válaszolva: igen, kellenek a gigászi körmök, de csak mértékkel, a szépérzék határain belül!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik