Élet-Stílus

Lencsevégre kapták Dukai Regináékat

Színek, minták, fazonok és anyagok kavalkádja. Ismét összeállt a Covergirls ötösfogata.

Bódi Sylvi, Dukai Regina, Debreczeni Zita, Zimány Linda és Horváth Éva az új kollekció divatfotózásán az idei nyár legdögösebb újdonságaiban pózolt.

„Az aktuális szezon darabjai a színek és formák végtelen tárházát vonultatják fel – kezdte a kollekció szemléltetését Jagasics V. Csonka Hedvig, a Sugarbird vezető divattervezője. – Mindenki megtalálhatja a saját ízléséhez való ruhát, legyen akár a visszafogottabb vagy a merészebb stílus kedvelője.”

Az öt lány közül Debreczeni Zita rukkolt elő a legexkluzívabb összeállítással. Ruháira a letisztult, légies vonalvezetés jellemző, amely a könnyed és finoman áttetsző anyagoknak köszönhetően nagyszerűen kihangsúlyozza viselőjük nőiességét.

Dukai Regina továbbra is követi a sportos, könnyed vonalat. Ám idén nyárra a klasszikus LOVE sorozatának darabjai mellé néhány rendhagyó modellt is megálmodott.

„Mindenképpen szerettem volna továbbvinni a szívemhez oly közel álló LOVE vonalat, ám egy kicsit csajosabb, dögösebb stílusban. Így a kreációkhoz olyan anyagokat is felhasználtunk, hogy egyes ruhák akár egy forró nyári koktélpartin is nyugodt szívvel bevethetőek” – árulta el Regina.

Zimány Linda a színek kiválasztásánál bizonyult a legmerészebbnek. Extravagáns neonkreációit ferde szabásvonalakkal tette még feltűnőbbé. Bódi Sylvi pedig a jól bevált, szexi csipkedarabokat gondolta újra, a tavaszhoz illő nude színekben.

Horváth Éva kollekciójában továbbra is visszaköszönnek az állatmintás és nagyvirágos variációk, ugyanakkor megtalálhatóak benne letisztult, pasztellszínű darabok is.

„Nagyon jó hangulatban telt a fotózás, ezt szerintem a képek hangulata is tükrözi. Úgy érzem, mindenki kihozta magából a maximumot. Már alig várom, hogy jó idő legyen és felvehessem közülük a kedvenceimet” – mondta Éva, akitől azt is megtudtuk, hogy a már bemutatott Cukormadár sorozat magyaros darabjain kívül, a HOME kollekció egy olyan újdonságát is piacra dobják idén tavasszal, amellyel otthonunkat tehetjük igazán trendivé. Egy igazán csajos, pink színű kanapéról van szó, amelybe mind az öten rögtön beleszerettek. A márka szerelmesei a további újításokat a május 17-i exkluzív bemutatón ismerhetik meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik