Élet-Stílus

Magnetikus személyiség

Vannak emberek, akik egyszerűen vonzanak dolgokat. Férfiakat, nőket, fémből készült tárgyakat, pénzt vagy épp a bajt. Az alábbi videón szereplő, Galápagos-szigeteken nyaraló hölgy úgy tűnik szerencsésebb típus ez utóbbinál: az állatokat vonzza.

A tengerparti homokon békésen pihenő hölgyet egyszer csak egy bébifóka találja meg. A – valószínűleg édesanyját kereső – pici olyannyira szimpatizál az asszonnyal (annak szandáljával és/vagy mentőmellényével), hogy úgy dönt, ott várja be biztonságban a mamát. (Ha rosszindulatúak akarnánk lenni, akkor azt mondanánk: élünk a gyanúperrel, hogy a lábbeli kipárolgásának lehet valami köze ahhoz, hogy a kis tündér nem ment tovább, de mi kedvesek és cukik vagyunk, nem írunk le ilyeneket.)

A hölgy állatokra gyakorolt vonzerejét az is bizonyítani látszik, hogy a videón feltűnik még egy madár is, ami igen közelről, érdeklődve szemléli a kialakult jelenetet. De tulajdonképpen nem is a helyzet szokatlan volta vagy létrejöttének titokzatos körülményei itt az érdekesek, hanem a fókagyerek cukisága. Például panaszos bőgése. Vagy még inkább a hátsó uszonyos hasvakarása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik