Élet-Stílus

Szandit a szekrény mélyéről?

Ne keseredj el azért, mert az időjárás most nem kedvez a szandáloknak és az apró cipellőknek. Válogass a kedvencek közül, hogy a napsütés beköszöntével egyszerre felvehesd a nyári lábbeliket.

A mondás most beigazolódott: az április valóban füttyős, fiús. A csajok nem hódolhatnak szandál szenvedélyüknek, a szeszélyes időjárás ugyanis folyamatosan áthúzza a terveket. Azért nem kell teljesen hátat fordítani a gardróbnak, hiszen hamarosan jön a virághabos, víg május, amikor az új darabokat végre elővehetjük a szekrény mélyéről. Idén igazán nőcis, nyitott cipellőket álmodtak meg a divatkreátorok, de természetesen ebben a szezonban is lesznek örökzöld topánkák.

Virágos kedv

A virágmintás szandáloknak nincs párjuk az idei kollekciókban. Lapos és magas változatban egyaránt találsz kedvedre valót az üzletekben. A szalmatalpas variációk is nagyon népszerűek, ezek igazi nyáridéző cipőcskék. Hétköznapokra, de délutáni shoppingoláshoz is nyerő választás ez a fazon.

Magasan szebb az élet

Nagyon magas, nagyon extra, nagyon csinos. A magas sarkú, nyitott szandiktól a pasik is beájulnak, hiszen amellett, hogy izgalmas, nőies tartást biztosítanak, egy jól megválasztott, a ruhához passzoló darabbal a viselt szettet is feldobhatjuk. A tűsarkú topánkákat viszont csak alkalmakra ajánljuk, hiszen hosszú távon nem igazán kényelmesek.

Sarut akarok!

És íme, itt az örökzöld saru! Igaz, kisebb-nagyobb változtatásokkal ugyan, de minden tavasszal feltűnik a kifutókon. A sodort bőr, köves berakású lóti-futi cipellők a rohanó mindennapok alapkellékei, hiszen amellett, hogy kényelmesek, igazán mutatósak is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik